≫ 

Upoznale se slučajno i shvatile da izgledaju identično: "DNK test je potvrdio ono što smo znale"

- Odmeravale smo jedna drugu od glave do pete, a onda smo počele da se smejemo - rekla je jedna od devojaka

  • 6

Veruje se da na svetu svako ima svog dvojnika, ali retko ko ima tu sreću da ga upozna. Međutim, Ejmi Harijet (19) iz Velike Britanija se posrećilo da upozna svoju "bliznakinju".

Naime, kada je krenula na fakultet, Ejmi je znala da će sobu deliti sa još jednom devojkom, a o kojoj nije znala ništa, čak ni njeno ime i prezime.

Ali, ubrzo su shvatile da dele nešto mnogo više od studentske sobe.

- Ušla je u sobu i onda se desio minut ćutanja. Odmeravale smo jedna drugu od glave do pete, a onda smo počele da se smejemo - rekla je Ejmi.

Njena cimerka Grejs i Ejmi izgledaju toliko identično da su odmah pozvale roditelje da ih pitaju o čemu se radi.

Osim što obe imaju plave oči, kovrdžavu plavu kosu i praktično iste crte lica, ispostavilo se i da su rođene sa danom razlike.

- Ništa nije slučajno, nas dve smo izgubljene srodne duše koje su se srele. Veoma smo srećne što nas je život spojio - rekla je Grejs.

Neobična priča ovih dvojnica je postala viralna na internetu, pa su čak dobile i besplatan DNK test koji je potvrdio ono što su one već znale - da nisu u srodstvu.

Mnogi su komentarisali kako njihova priča neverovatno podseća na scenario filma "Zamka za roditelje" u kojem glavnu ulogu igra Lindzi Lohan, a u kome se dve identične devojčice upoznaju, pa se na kraju ispostavlja da su sestre bliznakinje, što ovde ipak nije bio slučaj.

Video: Bliznakinje živele jedna do druge 67 godina, a nisu znale da su u srodstvu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA