≫ 

Mama na meti kritika jer je jelku okačila na plafon: "Ovo je strašno, može da padne i povredi dete"

Ponosna na svoju ideju, ova mama nije bila spremna na talas kritika koje je odjednom preplavio njenu objavu

  • 3
Naopaka jelka dete beba puzi Foto: Shutterstock

Nekada je kićenje novogodišnje jelke bilo zabava za celu porodicu, u kome su najviše uživala deca, koja su bez nekog posebnog reda stavljala ukrase. Takve su nekada bile najlepše, bez pretencioznosti, uklapanja boja, odvajanja ogromnih količina novca za ukrase, pa i same jelke.

Danas je sve poprimilo neko drugačije ruho, pa su iz godine u godinu jelke grandioznije, neobičnije, a na društvenim mrežama se odvijaju nezvanična takmičenja čija će se jelka najviše istaći.

Jedna mama iz Australije je zbog svog izbora jelke dospela u situaciju da se brani od korisnika na društvenoj mreži Fejsbuk i da opravdava isti.

Mel Veber iz Kvinslenda, koja je inače i mama i vlasnica malih pasa, odlučila je da svoje novogodišnje drvce okači na plafon i tako spreči svoje ukućane da je obore.

- Ovako izgleda Božić u našoj kući. Ovo je moj način da jelku sačuvam od dece i ljubimaca - napisala je ona i u objavi fotografije svoje jelke.

Ponosna na svoju ideju, Mel nije bila spremna na talas kritika koje je odjednom preplavio njenu objavu.

- Nema šanse da postoji mogućnost da se uživa u okićenoj jelci kada visi sa plafona, pomutila bi mi vid. Pri tom, ovo uopšte nije bezbedno. Jelka može da padne i tako povredi dete - napisala je jedna mama.

- Izvini, ali ovo je potpuno pogrešno. Jelka jeste lepa, ali ovo toliko "bode oči" da je to neverovatno - dodala je druga mama, koja se pobunila u komentarima.

Mel je u nekom trenutku pokušala da ponovo objasni svoj izbor, pa je napisala da je to njen način da sačuva jelku od dece i brojnih kućnih ljubimaca.

- Ovako jelku stavljamo još od kad je moja kćerka napunila dve godine. Nisam htela da polovinu praznika provedem u tome da joj govorim "ne, ne diraj to" - rekla je Mel.

- Jelka je prilično sigurna, osim ako se neko od odraslih ne zakači za nju, pa ona padne. Dobro je pričvršćena za plafon u odnosu na svoju težnu - istakla je ona.

Ipak, bilo je i onih koji su Mel podržali u izboru načina na koji je postavila jelku.

- Meni se ideja baš dopada. Nemoj da brineš zbog loših komentara. I ja imam ljubimca koji stalno pokušava da se popne na jelku, pa je naša zakucana za zid - rekla je jedna žena u komentarima, a druga dodala da je ideja fenomenalna.

Video: Sve je tako magično! Pogledajte kako je Karleuša okitila kuću za Novu godinu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    14. decembar 2021 | 16:57

    Iz aviona se vidi da je fotošop.

  • Ela

    14. decembar 2021 | 21:20

    Jelka je okačena ali ukrasi vise pogrešno 😂😂😂😂 na slici ne postoji gravitacija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA