≫ 

Svekrva poslala snajki čestitiku za praznike, pa pokrenula lavinu komentara: "Ona je toksična!"

- Račun za telefon 98 evra, struja 616, ostali računi 517...Srećni praznici - napisala je svekrva

  • 2
žena, čestitka Foto: Shutterstock

Uvreženo je mišljenje da se svekrve i snajke ne vole. Jedni kao razlog navode to što majke misle da niko nije dovoljno dobar za njihovog sina, a drugi kažu da je u pitanju sukob generacija.

Sverkve se rodbini i prijateljima žale na snajke, a ova snajka je odlučila da se požali na majku svog muža, ni manje ni više nego na internetu.

Naime, ovoj ženi je putem pošte stigla praznična čestika od svekrve, a kada je videla šta piše u njoj, ostala je u šoku.

Žena je odmah na početku priče objasnila da su ona i suprug pre nekoliko meseci ostali bez posla i da im je finansijki pomagala njegova majka.

- Otvorila sam čestitku, a u njoj su bili svi računi koje je poslednjih meseci plaćala za nas. Mogla je da kaže da neće kupiti poklon jer je ove godine dala više nego dovoljno - rekla je ova žena.

- Račun za telefon 98 evra, struja 616, ostali računi 517...Srećni praznici - napisala je svekrva i time izazvala lavinu komentara na internetu.

- Ovo nije čestitika, ovo je faktura. Koliko toksična žena, užas - napisao je jedan čovek.

- Čudi me da nije uračunala i novac koji je dala za čestitiku. Moj savet je da nikada više ne prihvate nešto od ove žene - glasio je drugi.

Video: Teodora objavila hit snimak sa svekrvom: Ovo je mama njenog dečka Nina

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA