≫ 

"Prve reči i prvi koraci deteta veliko su uzbuđenje i za roditelje i za bake i deke"

Rođendani mlađih članova porodice predstavljaju veliku sreću i razlog za slavlje

  • 0
devojčica porodica devojčice Ilustracija; Foto: Pixabay

Biznismen Bogoljub Karić rado deli trenutke radosti i sreće iz svoje velike porodice.

Tako je i ovoga puta sa pratiocima na društvenim mrežama podelio ushićenje zbog rođendana unuke Eve.

- Na današnji dan pre dve godine u naše živote je ušla Eva, naš mali anđeo koji nas je osvojio na prvi pogled. Mala Eva je razlog ogromne sreće i plod velike i iskrene ljubavi našeg sina Nebojše i snajke Ksenije – napisao je Bogoljub Karić na društvenim mrežama.

Dodao je da sa velikim ushićenjem i pažnjom prati svaki period njenog odrastanja:

- Prve reči i prvi koraci su za nas, a posebno za njene roditelje bili veliko uzbuđenje i radost. Iako je tako mala, podjednako uči i srpski i ruski jezik i to za nju nije veliki problem.

Karić je istakao da je posebno važno za svako dete da oba roditelja učestvuju u njegovom odrastanju i vaspitanju, a malenoj Evi takva pažnja ne nedostaje.

- Iako je nežna devojčica, uspeva da se među starijom braćom i sestrama izbori za svoje mesto i bude pažena i voljena, svi se trude da je zasmeju i da joj udovolje – podelio je Bogoljub Karić delić atmosfere koja vlada u njegovoj porodici.

Ujedno je, zajedno sa suprugom Milankom, devojčici uputio najlepše želje povodom drugog rođendana.

- Draga naša Eva, želimo ti srećno detinjstvo, da tvoji roditelji budu ponosni na tebe, a ti da izrasteš u lepu, pametnu, obrazovanu mladu ženu, koja će biti svesna svojih kvaliteta i koja će umeti ponosno da gazi kroz život. Srećan ti drugi rođendan! Sve želje neka ti se ispune i da te uvek sreća i zdravlje prate... Na mnogaja ljeta – poručili su Milanka i Bogoljub Karić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA