Ima 16 godina i samohrana je majka dvoje mališana: Gaji decu, ide u školu i odličan je đak

Ova tinejdžerka ima potpuno drugačiji život od svojih vršnjaka

  • 2

Ava King (16) iz Indiane imala je samo 13 godina kada je prvi put ostala u drugom stanju. Sada je samohrana mama-tinejdžerka sa dvoje dece. Otkrila je kako je to podizati decu i ići u školu u isto vreme.

Ava je objasnila kako usklađuje odlaske u školu i brigu o svoje dvoje male dece uz pomoć porodice i prijatelja. Zahvaljujući njima odlična je učenica.

- Težak je to život, ali volim svoju decu - kaže 16-godišnja majka dvoje mališana.

U video-snimcima  na TikToku pokazala je kako izgleda dan u njenom životu kao tinejdžerke i koliko se zapravo razlikuje njen život od života njenih vršnjaka.

Otkrila je kako svojoj deci sprema doručak, oblači ih i čeka da baka preuzme brigu o njima, da bi ona otišla u školu.

- Imala sam 13 godina kada sam prvi put zatrudnela s Džordanom. Osim što mi je izostao ciklus, nisam imala nikakve druge simptome. Nekako sam samo spojila dva i dva - prisetila se ova izuzetno mlada mama.

@iamavaking here’s (kinda) how our nights go 🥰 #teenmom #fyp #nightroutine #teenagepregnancy #momlife #2under2 #foryou #trending #ROMWEnextgen #ColorCustomizer ♬ Nuestra Canción (feat. Vicente García) - Monsieur Periné

Ava je izgubila oca kada je imala 11 godina, a nekoliko godina kasnije upoznala je tatu svoje dece na jednoj od njegovih košarkaških utakmica i zaljubila se u njega.

U video-snimcima na društvenoj mreži Tik Tok navela je da ju je Džordan varao tokom cele trudnoće, a borila se i sa postporođajnom depresijom. Drugi put ostala je trudna 2020. godine.

- Drugi put je bila najtraumatičnija stvar u mom životu. Samo sam sedela i plakala - objasnila je u televizijskom šouu "My Extraordinary Family".

Kritičari su je osudili jer nije koristila kontracepciju posle prve neplanirane trudnoće, ali ona je tvrdila da je u to vreme uzimala pilule.

- Uzimala sam kontracepcijske pilule i nije uspelo - rekla je u jednom TikTok videu.

@iamavaking It’s a 🥰tough🥰 life but I love my kids. I’m getting it done though !!!! #teenmom #twoundertwo #momlife #dayinmylife #grwm #fyp #foryou ♬ original sound - sola

Ava je objasnila i da više nije u vezi s ocem svoje dece, jer, kako kaže, oboje imaju lične stvari na kojima bi trebalo da "porade".

- Bili smo "otrov" jedno za drugo, ali uvek ćemo se voleti na neki način. Uvek ću ga voleti i brinuti za njega - rekla je Ava i dodala da ne želi da bude s njim dok se ne promeni.

U komentarima ispod video-snimaka mnogi su je osudili što je kao tinejdžerka postala mama, ali ima i onih  koji joj se dive i podržavaju je.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ime

    13. februar 2022 | 14:21

    I sta sad jel hocete da kazete kako je ovo dobro...

  • N

    13. februar 2022 | 14:59

    Užaš, sačuvaj bože, žao mi dece. I beba i mame jer je i ona dete, a očito se niko njome nije bavio. Ova kao naše Romkinje većinom. Ona brine o deci tako što čeka da baba preuzme sve dok je ona u školi, Bap se brine. Nema ona svest o brizi uopšte a bogami niočemu jerjej balava u nezrelaa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA