≫ 

Kajli Džener otkrila kako će se zvati sin: Srpkinje su ovim imenom terale zle duhove od dece

Popularna rijaliti zvezda i reper su sve do juče skrivali ime svog novorođenog sina

  • 0
Kajli Džener  Travis Skot Foto: Tanjug/AP, Instagram/kyliejenner

Kajli Džener i njen partner Trevis Skot postali su roditelji po drugi put. Ona je na društvenoj mreži Instagram objavila crno-belu fotografiju na kojoj se vidi ručica bebe, a u komentaru je jednostavno napisala 2/2/22, aludirajući na datum kada je dečak rođen.

Popularna rijaliti zvezda i reper su sve do juče skrivali ime svog novorođenog sina. Kajli i Trevis već imaju naslednicu koja nosi neobično ime - Stormi, što u doslovnom prevodu znači oluja, a ime dečaka je engleska verzija jednog od napopularnijih srpskih imena.

Svom sinu Kajli je dala ime Wolf, što u prevodu znači Vuk. Iako je na njihovim prostorima ovo ime neuobičajeno, moramo priznati da u Srbiji uopšte nije i da mnogobrojni dečaci nose isto, ili ime u čijem korenu je reč vuk.

Značenje imena Vuk

Legenda o muškom imenu Vuk, potiče iz staro-slovenskog verovanja, koje se prenosilo "sa kolena na koleno", a prema kome su veštice i druga "zla mitska bića", ubijale novorođenu mušku decu.

Kako bi ih zaštitile, majke su svojim novorođenim sinovima davale ime po životinji vuku, koji je trebalo da zastraši zle sile i da zaštiti decu od umiranja ili od obolevanja od smrtonosnih bolesti.

Video: Kajli Džener u predivnom videu otkrila da je drugi put trudna

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA