Bliznakinje dobile sinove sa identičnim blizancima, a sad su za svoju decu iznele neverovatne tvrdnje

Ovi parovi privlače pažnju još od kako su sestre počele da se zabavljaju sa braćom

  • 8

Britani i Brijana su jednojajčane bliznakinje koje su se udale za, takođe jednojajčane blizance, Džoša i Džeremija Slejersa, a potom rodile decu sa nekoliko meseci razmaka.

Ovi parovi privlače pažnju još od kako su sestre počele da se zabavljaju sa braćom. Svoje muževe bliznakinje Din su upoznale 2017. godine na jednom festivalu, a samo šest meseci kasnije braća su ih zaprosila.

Dva para su se u avgustu 2018. godine u isto vreme i na istom mestu venčali, posle čega su svi uselili u novi zajednički dom - i počeli da šire svoje porodice.

Obe sestre su zatrudnele u razmaku od samo par meseci i dobile sinove - Džeksa i Džeta.

Sada su sestre zbunile svoje pratioce na društvenim mrežama pošto su izjavile da su njihovi sinovi braća, rođaci i blizanci.

Mnogi su se zapitali kako je to moguće, pa je objašnjenje stiglo od jednog pratioca koji je sve napisao ispod objave.

- Kada bi ova porodica uradila DNK test porekla, on bi pokazao da su ove bebe braća, a ne rođaci - istaao je on.

Planirale da zatrudne u isto vreme

Inače, parovi su vesti o trudnoći objavili na zajedničkoj Instagram stranici.

- Oduševljeni smo i zahvalni što smo doživeli preklapanje trudnoća i što možemo da podelimo ovu vest sa svima vama. Naša deca neće biti samo rođaci, već i potpuna genetska braća i sestre. Jedva čekamo da ih upoznamo i da se upoznaju - napisali su oni tada.

Iako je zajednička trudnoća bila šok za mnoge, budući da je tako nešto teško isplanirati, sestre su za jedan australijski medij rekle da su ostvarile ono što su htele.

Inače, Britani, Brijana, Džoš, Džeremi i njihovi sinovi su zvezde rijaliti šou programa, koji je osmislila američka televizija, budući da su im njihovi životi bili veoma zanimljivi. Oni svi žive pod istim krovom, zajedno odgajaju svoju decu, a jednoj od epizoda prikazano je i kako sestre jedna drugoj doje decu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA