≫ 

Karić: Budimo zahvalni na svakom novom danu koji proživimo, na svemu što nam je život doneo

Zahvalno i skromno srce nema mesta za aroganciju, prezir, ljubomoru ili ljutnju

  • 1
Bogoljub Karić Printskrin: Facebook/Bogoljub Karić

Biznismen Bogoljub Karić je na svom Fejsbuk nalogu objavio snimak na kom je sa svojom porodicom, a za sve je imao jednu važnu poruku - da su skromnost i zahvalnost veoma bitne stvari.

- Dragi moji, danas se obeležava dan skromnosti i zahvalnosti, pa tim povodom želim da vam prenesem svoje razmišljanje na tu veoma posebnu i značajnu temu. Kada čovek celog života radi, a potiče iz veoma skromne porodice, onda ume da ceni zarađeno i da se trudi da tu filozofiju življenja prenese na svoje potomke - započeo je Bogoljub Karić.

Kako kaže, svoju decu i unuke nastoji da nauči, da im pojam skomnosti i zahvalnosti zaista budu usađeni u svesti kao najveća vrlina i vrednost.

- Kroz vaspitanje koje im pružamo, želimo da nauče, da se bore za svoje ciljeve, ali i drugima da pomognu u tome, da daju i poklanjaju nemoćnim i onima čija im je podrška potrebna, kada god su u prilici. Zahvalni smo Bogu, što nam je dao dobro zdravlje, veliku i srećnu porodicu, ali i šansu da uspemo u onome što smo radili i da kroz život hodamo uspravno i dostojanstveno.

Karić ističe da su skromnost i zahvalnost nešto što nas čini srećnim i zadovoljnim, jer smo svesni koliko toga posedujemo i da smo bogati ljudi.

- Bogastvo je naše zdravlje, sloboda, naša porodica, prijatelji i rodbina, naša volja da uvek idemo napred i pomeramo granice koje smo zacrtali. Budimo zahvalni na svakom novom danu koji proživimo, na svemu što nam je život doneo, a Bog velikodušno darovao. Vaši Milanka i Bogoljub sa porodicom Karić - zaključio je Bogoljub.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA