≫ 

Tina je slučajno otkrila da je zamenjena u porodilištu pre 57 godina, sada tuži bolnicu

Tinu je ovo saznanje posebno zabolelo jer su njeni biološki roditelji preminuli nekoliko godina ranije, pa je svaka prilika za upoznavanje izgubljena

  • 0
Tina Ennis, Jill Lopez Foto: Facebook

Slučajevi nestalih ili zamenjenih beba u porodilištu, nažalost, nisu izmišljeni događaji za filmsko platno, mnoge od njih su stvarnost, a jedna takva dogodila se i u Oklahomi.

Tinu Enis je kćerka ubedila da uradi DNK test i putem jednog internet servisa ostraži svoje poreklo. Međutim, ovaj potez je potpuno promenio njen život. Ona je saznala da je navodno zamenjena u  porodilištu sa ženom Džil Lopez, pre 57 godina.

- Srce mi je jednostavno zastalo jer sam samo pomislila da je sve istina - rekla je Tima o trenutku kada su ona i Džil, 57-godišnjakinje rođene istog dana 1964. godine, potvrdile ono o čemu su strahovale da bi moglo da bude istina o njihovom poreklu.

Tinu je ovo saznanje posebno zabolelo jer su njeni biološki roditelji preminuli nekoliko godina ranije, pa je svaka prilika za upoznavanje izgubljena. Iako je Džil pokušala da je usreći uspomenama i fotografijama mame i tate, Tina je priznala da je ipak tužna zbog svega.

- Džil je provela mnogo vremena sa mojim pravim roditeljima, a sada može da provede i vreme sa svojim biološkim roditeljima, s kojima sam odrasla ja - ispričala je Tina i dodala da je u početku bila zbunjena, ali da što više o tome razmišlja, sve joj teže pada.

Obe podigle tužbu protiv bolnice

Tina i Džil sada tuže porodilište za nemar i nanošenje emocionalne boli, prema dokumentima koje su podnele Okružnom sudu, prenosi časopis People.

Kada je Tina upoznala Džil, vest o roditeljima je saopštila svojoj braći i sestrama, ali i majci Ketrin, koja nije mogla da poveruje u priču sve dok nije videla fotografiju svoje biološke kćerke Džil.

- Izgledala je baš kao ja. To me je dotuklo - rekla je mama Ketrin i dodala da se osećala kao da joj je neko istrgao deo srca.

Kako su dani odmicali i Ketrin je sve teže podnosila ovu činjenicu, ali se osetila i krivom jer je propustila važne trenutke u životu svoje biološke kćerke. Ipak, bojala se i da bi mogla da se udalji od Tine, kćerke koju je odgajila.

- Saznanje da moji unuci nisu moji biološki srodnici bilo mi je najteže, osećala sam se kao da gubim ćerku i unuke - opisala je svoja osećanja.

Iako se Tina i Džil i dalje bore da se prilagode novonastalom saznanju, Božić su proveli svi zajedno, pokušavajući da se bliže upoznaju i uživaju u druženju.

Video: Oteta beba iz porodilišta. Policija je brzo vratila u naručije svoje majke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA