≫ 

Mama troje dece izazvala buru na mrežama: "Često poželim da ih nemam, htela sam više od života"

- Žalim što imam troje dece, volela bih da sam mogla da napravim nešto više od svog života - napisala je ona

  • 6
Postporodjajna depresija Foto: Shutterstock

Jedna mama izazvala je veliku buru na internetu, kada je na društvenoj mreži Reddit napisala da žali što ima troje dece, da ih nikada nije želela i da je uvek htela "više od prljavih pelena".

- Žalim što imam troje dece, volela bih da sam mogla da napravim nešto više od svog života - napisala je ona i objasnila da se našla u životnoj situaciji u kojoj sve preispituje, pošto se posle rođenja trećeg deteta oseća kao da je odbacila svoj život, jer je veoma mlada postala majka.

Ona je otkrila da veoma često poželi da uopšte nema decu. Kako kaže, decu je htela da ima samo kada je bila mlađa, ali je do svoje 15. godine već rodila prvo dete, a drugo kada je imala četiri godine više.

- Imam troje dece, ali veoma često poželim da ih nemam. Nikad nisam želela decu i znala sam da želim više od svog života, više od prljavih pelena. Bila sam dobro dok sam imala dvoje dece, ali treće me je nateralo da sve preispitam - napisala je ova mama na Redditu i dodala da je najmlađe dete rodila sa 24 godine.

Kako kaže, odgajanje dece jednostavno nije ono čime želi da se bavi, te se sada boji da je izgubila priliku da se ikada bavi nečim drugim.

- Ovo nije ono što želim da radim u svom životu. Rodila sam decu toliko mlada da nema šanse da uradim nešto značajnije u svom životu, osim da kažem da sam odgajila troje ljudi. Baš i nije neki uspeh - dodala je.

Njena objava ubrzo je bila preplavljena komentarima podrške, a mnogi su istakli da to što ima malu decu znači da će i dalje biti dovoljno mlada i imati vremena da radi druge stvari kada oni odrastu.

- Vaša deca će biti velika do vaše 42. godine. To je neverovatno - napisao je jedan korisnik i dodao da će ova mama imati dovoljno vremena da radi u životu šta god poželi.

- Bićeš veoma mlada kada se oni odsele. Pred tobom je ceo život - napisala joj je druga osoba, a treća dodala da je moguće da učini značajne stvari sa svojim životom čak i kada se nađu određene prepreke na putu.

Video: Mamu osuđuju zbog izgleda njene dece: Ona oštro odgovorila na komentare

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    6. mart 2022 | 12:55

    Očigledno je žena upala u depresiju. Treba joj pomoci

  • Gandra

    6. mart 2022 | 13:47

    Koliko ima zena koja zale sto nisu ranije roldile, zamisli da napravis karijeru pa gledas do 40-te da zatrudnis. To je danas trend i nikako nije zdrav pristup.

  • w

    6. mart 2022 | 13:29

    Nije jedina.🤗

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA