≫ 

Tati se nije svidelo ime koje je supruga odabrala za ćerku, pa ga je promenio bez njenog znanja

- Ja sam tradicionalan čovek, volim imena sa bogatom istorijom i dubokim značenjem - rekao je on

  • 1
Mama, tata, beba, roditelji, svađa Foto: Shutterstock

Jedan muškarac šokirao je društvene mreže svojim priznanjem da je bio "prisiljen da interveniše" zbog imena koje je njegova žena odabrala za njihovu ćerku.

U objavi na društvenoj mreži Reddit objasnio je da su on i njegova supruga nedavno dobili devojčicu, ali nekoliko meseci pre njenog rođenja počeli su da raspravljaju o imenima. On je otkrio da su se stalno raspravljali jer jednostavno nisu mogli da se dogovore.

- Ja sam tradicionalan čovek, volim imena sa bogatom istorijom i dubokim značenjem. S druge strane, moja supruga želi naše dete da nazove jedinstvenim imenom, jednim ne koje doslovno niko drugi na svetu neće pomisliti - objasnio je.

- Neki od njenih predloga bili su: Huhi, Džoedži, Jaba i Buza. Svako može da vidi da su ova imena apsolutno smešna i da verovatno nikada neće dobiti respektabilan posao - nastavio je.

Umesto toga, on je predložio imena kao što su Amelija, Ela ili Sofija, ali je njegova supruga rekla da su suviše obična.

Kada je njegova supruga odlučila da devojčicu nazovu "Buza", on je to odbio i rekao joj da je niko ne bi shvatao ozbiljno sa takvim imenom i da je samo tražila jedinstveno ime ne razmišljajući o tome što joj zapravo odgovara. Zato je uzeo stvari u svoje ruke.

- Video sam da je odlučna povodom imena koje je odabrala i nikako nisam mogao da je uverim u suprotno. Sledećeg jutra sam otišao da registrujem ime naše ćerke, jer sam se zabrinuo da će ona to učiniti pre mene. Odabrao sam stvarno lepo ime koje nije previše staromodno i mislio sam da će moja žena biti u redu sa tim. Ipak, kada sam došao kući i rekao joj to, ona je pobesnela - bio je iskren ovaj čovek.

Korisnici ove društvene mreže bili su zapanjeni, ali je većina njih stala na stranu oca.

- Oboje ste loše postupili, ali kladim se da će dete jednog dana biti zahvalno što je otac doneo takvu odluku - napisala je jedna osoba.

- Iskreno, ako je njegova žena bila odlučna za Buzu i ni na koji način nije bila otvorena za razgovor, što je objektivno loše, onda je ovo prava odluka. On kao otac duguje detetu da ga zaštiti - napisala je druga osoba.

Šta vi mislite o postupku ovog oca? Podelite svoje mišljenje sa nama...

Video: Bupala beba: Pokazivala je sa roditeljima kuću za prodaju pa pukla glavicu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA