Hanu osudili jer ima 19 godina i dvoje mališana: "Ništa tužnije nego kad dete rodi dete"

Ona kaže da u početku nije obraćala pažnju na negativne komentare i mislila je da će prestati

  • 2

Video: Zatrudnela je sa 15 godina, a onda ponovo i sa 16: Evo kakva joj je reakcija kad je pitaju o tome

Hana (19) iz Amerike imala je 15 godina kada je na svet donela preslatku devojčicu, a godinu dana kasnije rodila je i sina.

Ova tinejdžerka svakodnevno na društvenoj mreži TikTok objavljuje video-snimke u kojima pokazuje svoju dnevnu rutinu sa dvoje male dece.

Iako se po snimcima može zaključiti da se mlada devojka snašla u ulozi majke i da uživa u njoj, ljudi je ipak osuđuju i pišu negativne komentare.

- Ništa tužnije nego kad dete rodi dete. Šta ti uopšte znaš o vaspitanju? Socijalna služa treba da reaguje - napisala je jedna žena.

Hana kaže da u početku nije obraćala pažnju na takve komentare i mislila je da će prestati. Međutim, situacija se samo pogoršavala, te je Hana odlučila da ljudima koji je ne vole odgovori video-snimkom:

- Ćao. Ja se zovem Hana. Znam da me ne poznajete, ali vi mislite da znate kako ja živim i šta radim. Pre nego što napišete ružan komentar, potpišite se imenom i prezimenom i stavite svoju fotografiju. To tada vas neću uzimati za ozbiljno.

Posle ovog video-snimka, mlada mama je dobila stotine komentara podrške. 

- Gledajte svoj život i brinite o svojoj deci. Ostavite devojku na miru da uživa sa svojom porodicom - napisao je jedan čovek.

- Devojko, bravo! Vidi se da vodiš računa o svojoj deci i da si dobra majka. Glavu gore - dodao je drugi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Yadmin

    4. mart 2022 | 21:05

    Samo ti Hanice voli svoju djecu ,cuvaj i budi im kao starija sestrica ,pusti ljude koji te ne razumiju .Uzivaj u ljubavi prema djeci i oni ce tebi uzvratit ,to jedina iskrena ljubav.Uvijek ces imati podrsku majki koje brinu i vole svoju djecu .we love you !

  • Ana

    5. mart 2022 | 19:31

    Mozda je super majka, ali tesko da ce vise od toga postici u zivotu. Ako nema podrsku, bice na grbaci nekog muskarca koji ce moci da joj radi sta zeli. Ne zvuci optimisticno. Retko koja uspe da se osamostali.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA