Vreme čitanja: oko 4 min.

Deci treba igra - Igraonice za decu

Vreme čitanja: oko 4 min.

Poznato je da deca mogu i umeju da se zabave i igraju doslovno bilo čime. Divljenja vredna dečija osobina ipak često nije dovoljna. Većina roditeja za svoju malu ili malo veću decu želi samo najbolje. Pronaći mesto za igru ali takvo da zadovoljava naše visoke standarde zaista nije lako

  • 0
Foto: Shutterstock deca, igranje, igraonica

Prostor u kome deca borave treba da je dekorisan sa mnogo stila koji će omogućiti prijatan boravak u njemu. Unutrašnji prostor treba da obiluje igračkama, igrama i sadržajima koji će pleniti pažnju i podsticati maštu, kreativni izraz ali i socijalnu interakciju, veštine i samoaktualizaciju. Deca u tom prostoru moraju biti bezbedna i zaštićena. Kada se zaigra, nijedno dete nije dovoljno oprezno pa je potreban stalan stručni nadzor nad njima. Ukoliko je u pitanju grupa dece, svi roditelji želeli bi da se njihova deca što bolje provedu, naročito ako je u pitanju proslava rođendana.

Nove dečije igraonice koje su postale veoma popularne poslednjih godina u našim gradovima, poseduju sve gore navedeno. Ukusno i prijatno osmišljeni prostori, vedrih boja, često oslikani likovima iz omiljenih crtanih ili animiranih filmova, prostor dovoljno veliki da ugosti veći broj dece, raznorazne sprave za penjanje, tobogane, lestvice, strunjače, lavirinte, kućice na drvetu, viseće mostove. Neke imaju sobice za princeze, sobice za prinčeve, bioskopske mini dvorane, sobe sa video i arkadnim igrama, neke druge opet preferiraju sportska dešavanja pa u svom sklopu imaju sportske dvorane ili terene na otvorenom.

Proslave rođendana su tradicionalno na nivou svečanosti u većini naših porodica. Često naši stanovi nisu dovoljno veliki da prime sve one drugove i drugarice koje bi naš slavljenik ili slavljenica rado pozvali na svoju rođendansku žurku. Većina igraonica za decu nudi roditeljima svoj prostor, osoblje, opremu i usluge da bi vaše dete svoju rođendansku proslavu dugo pamtilo i sa radošću je se sećalo.

Svoj rođendanski termin ali i sve ostalo što ste odlučili da svom detetu priuštite možete zakazati i online. Nije svejedno da li će vaša proslava dečijeg rođendana trajati dva sata ili više. Morate naglasiti kog uzrasta su deca i koliko ih dovodite na proslavu. Angažuje se jedna osoba za nadzor i animaciju petnaestoro dece.

Ukoliko vaše dete to želi a vi ste saglasni, dečije igraonice mogu dodatno angažovati animatore u kostimima, klovnove, mađioničare, vile ili po želji. Takođe vam mogu obezbediti usluge profesionalnog fotografa.

Želite da poštom pošaljete pozivnice gostima? Još jedna od sjajnih usluga koje su vam na raspolaganju. Poklon namenjen slavljeniku uručićete kod kuće. Ili možda ne? Dečije igraonice vam i u tome pomažu, izborom, malom ceremonijom sa adekvatnom muzikom po izboru, vatrometom ili sličnim efektima.

Osim svih raspoloživih igara, okušajte se u face paintingu, oslikavanju lica bojama specijalno prilagođenim za tu namenu. Želite kostimiranu zabavu? Pojedine dečije igraonice nude vam svoje već pripremljene kostime u kojima deca zaista uživaju.

Deca veoma brzo ogladne kada se dobro igraju, posebno ako su u društvu vršnjaka. Grickalice, sendviči, kolači i sve ostalo dečije igraonice mogu da vam organizuju preko keteringa ukoliko nemate vremena sami da pripremate posluženje za goste. Tu spadaju i osvežavajući napici. Takođe ne morate da brinete, sve potrebno posuđe i pribor, dečije igraonice već imaju i rado će vam ih ustupiti na korištenje.

Rođendanska torta je priča za sebe. Pitajte svoje dete kakvu tortu želi. Sada je moguće svakom detetu ovu želju sa lakoćom ispuniti. Dečije igraonice vam mogu pomoći pri izboru ne samo motiva već i poslastičarske radionice koja takve torte pravi po porudžbini. Svećice i pripadajući vatromet za tortu se naprosto podrazumevaju.

Proslave dečijih rođendana su događaji zatvorenog tipa i zato je potrebno na vreme dogovoriti termin ali i sve ostale detalje sa zaposlenima u dečijoj igraonici.

Ne znate koja igraonica za decu vam može pružiti ovu vrstu usluge? Pođite od sajta mirandre.com. Na ovom sajtu pronaći ćete spisak dečijih igraonica, njihove adrese i brojeve kontakt telefona sa pripadajućim e-mail adresama. O svakoj predstavljenoj igraonici za decu na sajtu mirandre.com pronaći ćete i detaljan opis prostora sa fotografijama, usluge koje vam nude i naravno cenovnik.

Nije svejedno da li organizujete rođendansku proslavu za 25 trogodišnjaka ili 10 dvanaestogodišnjaka. Nije svejedno da li ćete deci servirati brokoli ili pizzu, mleko ili Coca Colu. Dečiji rođendan je samo jedan dan u godini pa što ne bismo deci ispunili više od jedne želje?

Roditelji najbolje poznaju svoju decu i znaju u čemu ona najviše uživaju. Dečije igraonice organizuju i različite takmičarske igrice, muzička takmičenja koja većina dece naprosto obožava, lutkarske predstave i sve ostalo u skladu sa željama naših malih slavljenika.

Ni roditelji nisu zaboravljeni u igraonicama za decu. U caffe barovima u sklopu igraonice možete se opustiti uz ugodnu muziku, osvežiti pićem, pratiti proslavu rođendana preko velikog ekrana uz besplatan pristup internetu. Ukoliko želite da se pridružite dečijoj proslavi a vaše dete nema ništa protiv, uživanje će biti još veće. Mirandre.com pružiće vam sve potrebne informacije a na vama je da na vreme počnete da se informišete. Dečiji rođendani se nižu jedan za drugim, i šteta je propustiti ovu priliku da istinski obradujete svoje dete.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA