≫ 

Novogodišnja rasprodaja aranžmana u agenciji Travelland!

U turističkoj agenciji "Travelland" nikada nisu bili ovako povoljni aranžmani za letovanje

  • 0

Za rezervacije do kraja godine, mogu se iskoristiti zaista visoki popusti. Na trenutno aktuelna sniženja cena, turistička agencija "Travelland" odobrava za pojedine aranžmane i dodatne popuste za uplate u celosti.

- Ostalo je još samo nekoliko dana do kraja godine, a upravo to je period kada se kod nas letovanje može uplatiti po najnižim cenama – rekao nam je Milan Jovanić iz turističke agencije "Travelland". – Najisplativije je sada uplatiti aranžman za letovanje, a u našoj ponudi imamo neverovatna sniženja do čak 47 % popusta.

Iz bogate ponude agencije "Travelland" izdvajaju se aranžmani u kojima su deca gratis. Za porodice sa dvoje ili čak troje dece, u ponudi su hoteli: Anna Hotel 3* i Atrium 3* u Pefkohoriju, Grand Otel 4* i Grand Victoria 2* u Haniotiju, Grecotel Egnatia 4* sa ponudom za dvoje i troje dece gratis, Alexandra Beach 4* i Ntinas Filoxenia 2* na Tasosu, Alexandros Palace 5* na Atosu, Diaporos 3* na Sitoniji, a tu su i luksuzni hoteli Thassos Grand Resort 5*, Cronwell Platamon 5* i Cronwell Sermilia 5*, sa odličnim cenama.

Foto: Travelland/Promo Foto: Travelland/Promo

Posebno se izdvaja ponuda za hotel Porto Carras Sithonia 5*, kao jedan od najpoznatijih hotela na Halkidikiju za koji "Travelland" trenutno odobrava popuste do neverovatnih 45%, kao i specijalnu ponudu u udarnim letnjim terminima. Isti slučaj je sa luksuznim hotelom Porto Carras Meliton 5*, za koji se takođe nudi popust do 45 %. Sve ove povoljnosti i iznenađenja traju do kraja tekuće godine – još samo nekoliko dana!

Foto: Promo Foto: Promo

- Svi ovi popusti imaju važnost zaključno sa poslednjim danom godine – objasnio je Milan Jovanić iz turističke agencije "Travelland"Radićemo na dan 31.12. pa svi koji u toku sedmice ne budu stigli da uplate svoje jeftino letovanje, mogu to uraditi u poslednjem danu godine.

Do kraja godine se mogu iskoristiti i fantastični popusti za hotele Port Marina 3* sa 37% popusta, Lagomandra Beach 4* i Lagomandra Hotel & Spa 4* sa 27% popusta, Aristoteles Holidays 4* sa 32% sniženja, Theoxenia 3* sa 37% popusta, Ilio Mare 5* sa 27% ili Royal Paradise 4* sa odličnim sniženjem cene od 42%. I to je samo jedan deo ponude turističke agencije "Travelland" za leto 2017.

Foto: Travelland Foto: Travelland

Na apartmanski smeštaj turistička agencija "Travelland" odobrava 20% popusta za rane uplate, a u prvim terminima specijalni paket aranžmani sa prevozom kreću se po cenama od već 5.990 dinara. Praznični dani u januaru su idealni za obilaske gradova Evrope, pa je "Travelland" pripremio popuste za uplate u narednim danima. Iz ponude aranžmana za gradove Evrope izdvajamo one za nezaboravni Prag, romantičnu Veneciju ili jedinstveni Milano.

Foto: Promo Foto: Promo

Svi ljubitelji skijanja mogu iskoristiti sniženja za odlične hotele u Bugarskoj, a posebno se izdvaja specijalna ponuda za hotele Bansko & Spa Holidays 4*, Orphey 4*, Zara 4*, koji se nalaze u poznatom ski-centru Bansko. Uverili smo se da pored specijalne ponude za Bansko, agencija "Travelland" ima odlične cene i za ostale hotele u Borovecu ili Pamporovu.

Foto: Wikipedia/Amorphisman Foto: Wikipedia/Amorphisman

U agenciji "Travelland" uveliko traje velika novogodišnja rasprodaja aranžmana. Sve trenutne akcije traju do kraja godine. Ljubazno osoblje turističke agencije "Travelland" ugostiće vas na adresi Dobračina 43, u Beogradu, čak i 31.12. a celokupnu ponudu možete pogledati na www.travelland.rs.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA