≫ 

Dali su otkaz i prodali sve kako bi proputovali svet - a samo dva dana kasnije desilo im se nešto o čemu nisu ni sanjali (FOTO)

Samo najhrabriji se usuđuju da prate svoje snove i rade na njihovom ostvarenju

  • 2

Jedan par je rešio da se odrekne svega i da krene iz početka kako bi ostvarili svoj životni san i promenili život iz korena.

Znakovi smrti: 11 simptoma koji otkrivaju da se nekome bliži kraj (VIDEO)

Taner Boadvel (26) i Niki Volš (24) dali su otkaz na poslu, prodali sve što su imali i kupili su brod kojim su se uputili na put oko sveta. Sve su smislili i radovali su se planu koji su napravili jer im je to bio životni san. Ali, sreća im je okrenula leđa samo dva dana nakon isplovljavanja. Blizu obale Floride, brodom su naleteli na neki objekat u vodi koji je naneo veliko oštećenje njihovom brodu.

A post shared by Nikki Walsh (@lagniappeadventures) on

Brod se prevrnuo i počeo da tone, a njih dvoje su završili svoje putovanje tako što su morali da spašavaju žive glave. Uspeli su da spasu njihovog psa, a od imovine spasili su samo 90 dolara. Sve što su sticali godinama izgubili su za 20 minuta.

- Ceo plan smo pravili godinu dana. Hteli smo da odemo na Karibe, a onda na put oko sveta. Sve smo prodali da bismo mogli da kupimo brod, čak i naš auto, rekla je Niki.

A post shared by Nikki Walsh (@lagniappeadventures) on

Iako im je ova tragedija poremetila sve, oni su srećni jer su uspeli da se izvuku i ne nameravaju da odustanu od svog sna. Iako nemaju ni posao ni ušteđevinu, odlučni su u nameri da ponovo skupe novac i kupe novi brod.

Na Instagram profilu Niki koja ga je nazvala po brodu koji su kupili (lagniappeadventures) ona je okačila slik esa priprema za putovanje. Nažalost njihovo putovanje je trajalo svega dva dana, piše net.hr.

A post shared by Nikki Walsh (@lagniappeadventures) on

-Sve je to deo naše avanture. Verujem da je ovo neka vrsta blagoslova. Sve smo izgubili, ali nismo izgubili naš san, dodala je ona.

Njima je trebalo godinu dana da sakupe 5.000 dolara kako bi kupili brod i još 5.000 dolara kako bi ga opremili za plovidbu. Uklanjanje broda sa dna mora koštalo bi ih na hiljade dolara. Najvažnije je da su oni uspeli da prežive, kao i njihov kućni ljubimac. Za snove se treba boriti, a njima nikako ne nedostaje snage i volje za to.

Daljinac

(M.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA