≫ 

Bermudski trougao Rumunije - zavirite u "ukletu" šumu koja prestravljuje turiste

Jezive šume ne postoje samo u horor filmovima, već i u stvarnosti

  • 1

Hoia Baciu je šuma u Rumuniji koja je jedna od najjezivijih turističkih atrakcija za koju vam treba mnogo hrabrosti da biste je posetili.

7 svetskih destinacija na koje se turisti definitivno - NEĆE VRATITI (FOTO)

Postala je poznata kao Bermundski trougao Transilvanije zbog svoje paranormalne reputacije. Godinama kruže priče koje ovu oblast povezuju sa NLO, duhovima i nestalim ljudima. Ozloglašena šuma nalazi se zapadno od grada Cluj-Napoca i prostire se na oko 700 ari. Veruje se da je ovde nestalo na hiljade Rumuna.

Објава коју дели Discover Lands (@discover_wonderful_places) дана

Privukla je pažnju kada je tamo nestao jedan od pastira. Vekovima stara legenda kaže da je čovek ovde nestao bez traga zajedno sa svih 200 ovaca koliko je čuvao. Misterija je porasla kada je jedan od vojnih operativaca izjavio da je u ovoj oblasti snimio NLO.

1968. godine Emil Barnea ispričao je kako je video vanzemaljski objekat na nebu. Iako ovo nikada nije dokazano, mnogi turisti su primećivali brojne druge pojave. Neki su imali osećaj da ih posmatra nešto paranormalnog porekla.

Објава коју дели We Found Travel (@wefoundtravel) дана

Iako su i priče i sama lokacija veoma jezive, to ne drži turiste dalje od ovog mesta. Neki se usuđuju da šetaju tuda sami, dok se drugi ipak opredeljuju za obezbeđenog vodiča, piše dailystar.co.uk. Postoji nekoliko različitih turističkih tura kroz ovo mesto, a jedna od njih podrazumeva priče o duhovima i posete jezivim mestima.

Da li biste testirali svoju hrabrost i prošetali ovom šumom?

VIDEO Da li u šumi ima beba vampira?

Daljinac

(Telegraf.rs/M.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Molder

    29. oktobar 2019 | 08:19

    Svaki kraj nase planete ima po jedno ili vise ovakvih "jezivih" mesta a pogotovo su sume u centru paznje!Cuvena je suma u Japanu,odmah ispod planine Fidzi,gde lljudi vekovima vec nestaju,samoubice tamo idu da izvrse samoubistvo,kazu da ni ptice ni zivotinje nezalaze u tu oblast a sama suma izgleda bas kao iz horor filmova da je "izasla"!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA