Platite letovanje 100 evra, a onda vam smeta što soba ne gleda na more? Da li smo i ovog leta opravdali titulu najbahatijih turista?

Postoje dve grupe turista: oni koji na put idu da odmore i uživaju, svesni novca koji su odvojili za smeštaj i oni koji veze sa životom nemaju, pa im smeta namrgođeni recepcionar. U kojoj ste vi?

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Banja Luka

    11. oktobar 2018 | 23:48

    Bravo za tačno napisanu recenziju ljetovanja za većinu naših ljudi u Grčkoj...dakle i ja se svaki put ponovo zapitam, da li je moguće da ideš negdje na odmor i opuštanje a ništa ti ne valja...i pri tome to košta ništa...uzmeš brate vreću para, uplatiš skupu destinaciju i sve će biti potaman...ali ne 100 nego 200%... dakle ja sa svojom porodicom već godinama se zaputimo na put dug preko 1000km i nema te sobe,konobara ili bilo koga, ko bi mogao da nas izbaci iz štimunga zvanog ODMOR...jer je to zaista ODMOR....

  • Ja@

    11. oktobar 2018 | 22:59

    Kada biram mesto i apartman,jasno znam sta zelim.Iznesem svoje zelje i samo ove godine su precutali istinu u agenciji.Kada smo stigli videli smo da je to spajz i da ne vredi ni pokloniti nekom, a placeno je po regularnoj ceni.Tako da prevaranata ima, agencija je poznata.Jedno su pokazali , a drugo smo zatekli.

  • Dex

    11. oktobar 2018 | 22:30

    Bio na lefkadi, u Nidriju 6-16 tog juna i 24sep do 4 oktobra... Oba puta me aranžman koštao 107€.... Apartman izuzetno čist... Žena čistila bukvalno svakog dana... Posteljina se menja 5tog dana... Tada se menjaju i dva velika i jedan mali peškir.... U junu smo izašli u 9h jer to tako funkcioniše... Niko me nije izbacivao... 4okobra sam ostao u apartmanu do 16h (bus je krenuo u 16:30) jer smo bili poslednji gosti u sezoni i vlasnica nas nije "izbacivala" u 9h.... Pošto sam preko dana "zujao" po ostrvu apartman mi je trebao bukvalno za spavanje i tuširanje..... A tekst je na mestu jer smo u povratku u autobusu popunjavali upitnik o utiscima i tada sam od dosta putnika čuo komentare o tome čime su sve "nezadovoljni" Imao sam utisak da su godinama pre toga letovali na Ibici, havajima, maldivima...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA