≫ 

Blistavi Dubai i atraktivne egzotične destinacije po nikad nižim cenama i uz odlične sajamske pogodnosti

Iskoristite preostale dane sajma turizma i rezervišite svoje putovanje iz snova uz do sada najniže cene i dodatne popuste! Iz „Travelland-a“ stiže ŠOK AKCIJA gde u Dubai možete otputovati već za 339€, a ako želite da posetite neke daleke egzotične destinacije, očekuju vas do sada neviđene pogodnosti!

  • 2

Svetlucavi Dubai, oduševiće vas svojim nestvarnim arhitektonskim poduhvatima, mešavinom različitih kultura, uzbudljivim sadržajima, ali najviše od svega, svojim dugim peščanim plažama i toplim morem. Ako planirate put u Dubai u periodu od 19.3. do 20.5, očekuje vas ŠOKANTNA AKCIJA , jer to putovanje možete priuštiti po ceni nikad nižoj na turističkom tržištu, već od 339€!

Jako je privlačna uskršnja i prvomajska ponuda koja obuhvata putovanje u trajanju od 5 ili 6 dana i polaske 27. 4., 29.4. i 2.5. i košta već od 459€! Tokom sajma imate pravo na dodatnih 150€ popusta po rezervaciji! Atraktivna je takođe i ponuda koja uključuje polaske i šestodnevni ili osmodnevni boravak tokom marta i aprila, čija je cena već od 465€. Pored ovih aktuelni su i regularni polasci sa dužinom boravka 5,6,8 ili 10 dana po ceni već od 409€, a za svaku od navedenih ponuda važi i dodatni sajamski popust od 100€ po rezervaciji!

Plaža u Dubaiju. Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis

Još jedan dragulj Persijskog zaliva čeka samo na vas ovog proleća. U pitanju je prestonica Katara, najbogatije države sveta, Doha. Na jednoj strani staro gradsko jezgro sa uskim krivudavim ulicama i brojnim tradicionalnim tržnicama i dućanima, a na drugoj visoke moderne građevine i neverovatni arhitektonski poduhvati koji svoje postojanje duguju crnom zlatu. Tokom proleća, Dohu možete posetiti po ceni već od 299€. Aktuelna je čak i prvomajska ponuda po ceni već od 339€, a za rezervacije tokom sajma turizma možete ostvariti i 100€ dodatnog popusta!

Budite svedoci neponovljive igre prirode i ljudskih ruku u bajkovitoj Kapadokiji i posetite jedini grad na dva kontinenta, Istanbul, vekovima oblikovan od strane mnogih civilizacija po ceni već od 299€! Uz to, prilikom uplate aranžmana za vreme trajanja sajma, ostvarićete 50€ dodatnog popusta po rezervaciji!

Neodoljiva Kapadokija Foto: Tanjug/AP/Emrah Gurel

Na obalama Karipskog mora možete uživati u poznatom letovalištu Meksika, Kankunu, po ceni već od 899€! Severoistočno, od ostrva Velikih Antila, veliki broj posetilaca toplo dočekuju po svemu autentična Kuba, koju do 20.3. možete posetiti po ceni već od 1259€, a od 27.3. do 13.6., po ceni već od 999€. Po svojim atrakcijama ne zaostaje ni Dominikanska Republika, čije živopisno letovalište Punta Kana možete posetiti po ceni već od 1629€! Ako se odlučite za neku od pomenutih destinacija u toku sajma, ostvarićete dodatnih 100€ popusta po rezervaciji!

U Maroku, zemlji neverovatnih kontrasta, možete se naći i na obali okeana, vrhovima planina, na vrelom pesku pustinje, u oazama, prostranim vinogradima ili na cvetnim poljima izrazitih kolorita. Veliki carski gradovi svedoče o burnoj istoriji ovih prostora, a opet hvataju korak sa savremenim svetom. Upoznajte jednu sasvim drugačiju kulturu po ceni već od 549€, a rezervacijom do kraja sajma ostvarujete dodatni popust od 100€!

Maroko - zemlja kontrasta Foto: Pixabay/MehmetAl

Indijski okean krije mnoštvo bisera turizma, čija skoro netaknuta priroda i tradicija lokalnog stanovništva fasciniraju svakog gosta koji se otisne u ove krajeve. Svoje posetioce željno iščekuju bele peščane plaže Zanzibara, dostupne po ceni već od 599€. Pravi tropski raj naći ćete na plažama Mauricijusa. Ugodna tropska klima, duge peščane plaže, očaravajuća priroda, gorske stene, tirkizno plavo more, mnogobrojni vodopadi, lepota bogatog podvodnog sveta, kao i odlična gastronomija su razlog sve veće popularnosti ovog ostrva. Za ljubitelje avanture, i za romantične duše, Mauricijus je dostupan po ceni već od 1099€. Rezervisanjem putovanja za vreme trajanja sajma, možete ostvariti popust od 50€ po osobi.

Pravi tropski raj naći ćete na plažama Mauricijusa Foto: Pixabay

Čarolije Sejšela, sa „Travelland-om“, možete otkriti po ceni već od 969€, a ukoliko poželite da se izolujete u tropskim krajevima, a i u kratkom vremenskom preoidu da se nađete na obe Zemljine hemisfere, idite na Maldive. Ostrva male nadmorske visine, svega 2 m iznad nivoa okeana, a neverovatne lepote sada su dostupna po ceni već od 1069€! Za sve avanturiste koji uživaju dok istražuju prirodne lepote tropskih predela, naselja i kulturu lokalnog stanovništva, „Travelland“ nudi uzbudljive kružne ture po Šri Lanci po ceni već od 729€. Požurite jer uplatom nekog od pomenutih aranžmana u toku sajma ostvarujete pravo na dodatnih 100€ popusta po rezervaciji!

Zlatne plaže Šri Lanke Foto: Pixabay/pasja1000

Uvek nasmejano stanovništvo Tajlanda, poželeće vam toplu dobrodišlicu i otkriće sve čari njihove živopisne zemlje. Ukoliko poželite da Vaskrs i Prvi maj proslevite na najvećem tajlandskom ostrvu Puket, ne propustite sjajnu ponudu po ceni već od 699€, a ako rezervišete putovanje u toku sajma, možete ostvariti 150€ dodatnog popusta! Pored ove aktuelne su i druge ponude, po ceni već od 589€, a za rezervacije dok traje sajam turizma, očekuje vas 100€ dodatnog popusta!

Tajland, ostrvo Puket Foto: Wikimedia/Rene Ehrhardt

Jednu od najatraktivnijih oaza tropske Indonezije predstavlja ostrvo Bali. Prepoznatljiva arhitektura sjedinjena sa živopisnim pejzažima netaknute prirode ostaje u sećanju svakome ko se bar jednom zatekao na ovom bajkovitom ostrvu. Uzbudljivu avanturu možete doživeti po ceni već od 439€, a po rezervaciji do kraja sajma ostvarujete pravo na dodatnih 100€ popusta!

Zbog trajanja sajma i isteka sajamskih popusta, agencija „Travelland“ će raditi u subotu od 09-20h i u nedelju od 10-19h.

Zainteresovani rezervacije mogu vršiti u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji agencije ove www.travelland.rs

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA