≫ 

HIT PONUDE za ostrva koja vole i sami bogovi

Ostrva u Grckoj  čine približno jednu petinu grčke teritorije. Svako ostrvo ima svoj šarm i svoju priču, a sva zajedno čisto, penušavo more i divan horizont. Gde su se to sami bogovi odmarali i koliko taj raj zaista košta za nas smrtnike?

  • 1
Viva travel Foto: Pixabay

Kefalonija - Najveće u Jonskom moru, širom sveta poznato je po Homerovim epovima Ilijadi i Odiseji, ali i kao postojbina grčkog heroja Odiseja. Pretežno je planinsko, ali sa lepim, romantičnim plažama. Turistima se danas se preporučuje izlet brodom do ostrva Itake, koje slavu duguje grčkim mitovima. Na ovo ostrvo sa agencijom “Viva travel” putujete i to avionom 13.06. Mesta ima jos u vilama Alexandros, Angeliki, Gradakia, Dionisos a najniža cena najma na 10 noćenja je od 56 evra, dok je cena avio karte 159 evra.

Krf - Ostrvo je dobilo ime po nimfi Korkira u koju se zaljubio Posejdon, kidnapovao je i doveo na Krf. Verovatno je i najlepše Grčko ostrvo u jonskom moru, poznato po toploj klimi, azurnim uvalama i čistom moru gde su skoro svi hoteli i apartmani okruženi zelenilom. Bogato istorijsko nasleđe, fenomenalne plaže, uzbudljiv noćni život i šarmantne taverne čine ostrvo savršenom destinacijom za sve uzraste. Krf podjednako dobar i za porodice s decom željne mirnijeg odmora i za mlade generacije koje vole da se zabave. Avionski polasci u junu rezervisani su za 19.06. i 29.06. a svi apartmani iz ponude agencije “Viva travel” smešteni su u mestu Dasia i Barbati.

Viva travel Foto: Viva travel

I na Kritu su uživali grčki bogovi a poznato je i kao mesto Zevsovog rođenja. Krit je najjužnije, najsunčanije i najveće grčko ostrvo. Za Grke Krit predstavlja najautentičnije od svih grčkih ostrva. Odlikuje ga nestvarna lepota, bogata zaostavština i zanimljivi ljudi. Odmor možete provesti baš ovde i to 14.06. po Last minute ceni od 142 evra, koliko košta najam od 10 noćenja. Agencija “Viva travel” je pripremila aranžmane sa čarter letom preko Hanje i Herakliona.

Viva travel Foto: Viva travel

Posebna ponuda spremna je za još jedno grčko ostrvo – Tasos. Uz kupljenu autobusku kartu koja košta svega 49 evra, dobijate besplatan smeštaj na 10 noćenja za polazak 01.06. Prilika koja se ne propušta ukoliko ste planirali da napravite mali predah na početku letnje sezone.  Oni kojima je malo 10 dana, mogu se odlučiti i za 15 dana boravka na moru, jer su snižene cene najma.

Specifičan užitak čeka vas na najmanjem grčkom ostrvu. Plaže su glavni „krivac“ za veliki broj turista koji dolaze na Skijatos. Sigurno će bar jedna plaža biti po vašem ukusu od 60-ak koliko ih ima. Agencija “Viva travel” vas vodi 11.06. po FIRST MINUTE ceni avionskog aranžmana (- 7%). Ukoliko se odlučite za autobuski prevoz u odlasku, a avionski u povratku, rezervisan je termin za 10. Jun.

Viva travel Foto: Viva travel

Nešto drugačiji vid odmora, možemo reći i aktivniji, čeka vas na mediteranskim biserima – Siciliji i Sardiniji. Hoteli iz ponude “Viva travel” agencija imaju takav sadržaj da su dobra preporuka i porodicama sa decom i parovima koji žele miran odmor. Jedan takav je hotel Club Del Golfo 4*koji se nalazi na plaži, u mestu Platamona i dobra je polazna tačka za sve koji žele da istražuju Sardiniju. Prvi smena je rezervisana za 22.06. a cene aranžmana se kreću od 392 evra uz avio prevoz od 199 evra.

Svi zainteresovani za aranžmane mogu se javiti na adrese agencije “Viva travel” - Krunska 48 i Bul. Mihajla Pupina 10a, YUBC. Online rezervacije vrše se i preko zvanične internet stranice www.vivatravel.rs

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA