Grčka: Kopno ili ostrva? Avionski aranžmani na popustu

Grčka ostrva po last minute cenama u periodu visoke sezone.

  • 2
Viva travel Foto: Promo/Viva travel

Kada letujete u Grčkoj, da li radije birate kontinentalni ili ostrvski deo? Sigurno da izbor destinacije zavisi od vaših potreba i očekivanja. Naravno, tu je i onaj neizbežni finansijski momenat. Ostrva uopšte ne moraju biti skuplja varijanta letovanja, kao što se često misli. Mogu se naći vrlo povoljni aranžmani par dana pred polazak i to avionskim prevozom.

LEFKADA – ostrvo u Jonskom moru, južno od Krfa. Njen oblik podseća na levo dečije stopalo. Kada ga pogledate na mapi deluje kao da je nekom trankom pupčanom vrpcom povezano sa kopnom, tako da ni ne deluje kao pravo ostrvo. Ta pupčana vrpca je ustvari pokretni most, tako da se do Lefkade ne dolazi trajektom. Ostrvo sa razlogom zovu ostrvo boja: bela boja stena, šljunka i peska po kojim je ostrvo i dobilo ime (lefko-belo); nijanse plave boje mora koje se mogu uporediti samo sa morima dalekih, egzotičnih destinacija; zelenilo...

Sa agencijom „Viva travel“ na Lefkadu možete već 06. Jula, avionom i to po cenama sniženim za 20%.

Apartmanski smeštaj nalazi se u mestima Nidri, Ligija i Vasiliki. Do fantastičnih divljih plaža svakako morate koristiti neko prevozno sredstvo. Najpoznatije plaže su Egremni do koje prelazite 350 stepenika i Porto Katsiki (oko 100 stepenika). Bez obzira na tu činjenicu gužve su ipak velike jer su plaže zaista čarobne.

Viva travel Foto: Promo/Viva travel

KRIT – najveće ostrvo u Grčkoj, podeljeno na četiri oblasti: Lasiti, Heraklion, Retimno i Hanja. Zapljuskuju ga Libijsko, Egejsko i Jonsko more, samim tim je veliki izbor različitih plaža: Falasarna, Balos, Preveli, Vai, Gramvousa, Elefonisi

Krit nije destinacija koja vam omogućava samo kupanje i sunčanje. Na Kritu možete da se vratite kroz prošlost kroz obilazak arheoloških nalazišta i drugih znamenitosti, da lumpujete u tavernama, da veče provodite u barovima, a dane na plažama.

Za polazak 04.07. obezbeđeni su aranžmani agencije “Viva travel” na Last minute popustu:

KRIT – 04.07. / AVION + smeštaj, 10 noćenja … cena od 250€

Viva travel Foto: Promo/Viva travel

KRF – dragulj Jonskog arhipelaga. Interesantu sliku ostrva pružaju bujna i raznovrsna vegetacija, uzbudljiva linija pejzaža, prelepe plaže i kristalno čisto more, moćna zdanja, raskošna arhitektura, uske kamenite ulice, živopisna sela. Na svakom koraku se oseća gostoprimstvo domaćina, tradicija koja se na Krfu neguje još od herojskog doba stare Grčke.

Viva travel Foto: Pixabay

Svi smeštajni kapaciteti agencije “Viva travel” raspoređeni su u mestima Dasia i Barbati, a u ponudi su autobuski i avionski aranžmani za ovu letnju sezonu.

LAST MINUTE – 09.07. / AVION + smeštaj, 10 noći … cena od 250€

Viva travel Foto: Promo/Viva travel

Leto je u punoj snazi, iskoristite najlepši period za svoj odmor. Sve letnje aranžmane na sniženju možete pogledati klikom na link - vivatravel.rs

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dex

    1. jul 2019 | 15:34

    Do egremnija se može samo brodom posle zemljotresa 2016e.... Jedino ako nisu sredili stepenice ove godine... I ona je po meni najlepša.

  • Ika..

    2. jul 2019 | 00:23

    Da,jeste carobno Lefkada je jedinstvena nisam bila ali bih mozda volela..za sada kopno vrlo je lepo a cene su bas pristupacne i skromne..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA