Najpopularniji turistički magazin svrstao Srbiju u top 10 destinacija za posetiti 2020. godine

"Za Srbiju se ne može reći da je skrivena - njen glavni grad, Beograd, vekovima je jedna od glavnih raskrsnica Starog kontinenta..."

Komentari

  • Pero

    26. oktobar 2019 | 13:44

    "Kultura kafića",sve je rečeno. Pravo da vam kažem razlog zbog koga stranci dolaze u Bg je seks sa lepim devojkama uz minimalan trošak, u glavnom je dovoljno pozvati je u separe i platiti par pića. Cene alkohola u Bg su smešne, za manje od 500 din. dobiješ pivo na vrhunskom splavu, a u Parizu točeno platiš 9€. Devojke su jeftine, dosta da poručiš koje piće više i ona misli uhvatila bogataša. A drugo zapadnjaci su vrlo jednostavni, idu tamo gde će manje potrošiti, a dobro jesti i piti. Bg nudi jeftin smeštaj za hotel od 4*, pa i 5, restorani i kafići su baš sređeni i stvarno se dobro jede, a alkohol svima dostupan i cigarete prejeftine. U većini država ti treba dobar budžet da bi pušio i napijao se, u Bg je to smešno. Nekome sa platom od 2000€ recimo, dati 3€ za cigarete ili 3€ za pivo u centru je stvarno ništa. 5 dana u Cirihu, Parizu i Bg je nebo-zemlja.

  • Bg

    26. oktobar 2019 | 13:08

    Jos, da nas nisu unistavali,decenijama unazad,nazovi te "vele sile".Ali uprkos svemu,uspevamo da se izdignemo,i ostanemo dosledni.Imamo i mi nesto u sebi,podneblje,pozicija,sve po malo..polako ali sigurno!!🇷🇸🇷🇸

  • vlade Pariz

    26. oktobar 2019 | 12:31

    Hahaha...neka hvala...odoh ja na maldive

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA