≫ 

U zemaljskom raju nalazi se hotel u kome niko ne sme da prespava

Bali je lokacija na koju svi trče ali jedno mesto se u širokom luku izbegava

  • 0

Bali je ostrvo u indonežanskom arhipelagu gde je očuvana prirodna lepota i tradicija tamošnjeg naroda. Kada se desio turistički bum na ostrvu je sagrađen jedan u nizu hotela. Vlasnik zemlje Tomi Suharto proterao je cela sela da bi sagradio luksuzni kompleks na 650 hektara. Po otvaranju gostima su počele da se dešavaju čudne stvari. Luksuzno zdanje u vlasništvu sina tadašnjeg predsednika je ubrzo napušteno. Džungla je počela da guta objekat , a lokalno stanovništvo ga je izbegavalo.

Suharto je bio drugi predsednik Indonezije čiji je klan decenijama bio optuživan za korupciju i pljačku državne imovine. Za njegovu ženu Siti se pričalo da ima najveću kolekciju cipela na svetu, a njegov sin Hutumo Mandala Putra, poznatiji kao Tomi, svoj bahati život je branio i ubistvima pa je tokom devedesetih bio na robiji. I po izlasku iz zatvora bavi se politikom i predmet je brojnih korupcionaških istraga. Ipak na Bali, i u svoj grandiozni hotel se nikada nije vratio.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA