• 0

U zemaljskom raju nalazi se hotel u kome niko ne sme da prespava

Bali je lokacija na koju svi trče ali jedno mesto se u širokom luku izbegava

  • 0

Bali je ostrvo u indonežanskom arhipelagu gde je očuvana prirodna lepota i tradicija tamošnjeg naroda. Kada se desio turistički bum na ostrvu je sagrađen jedan u nizu hotela. Vlasnik zemlje Tomi Suharto proterao je cela sela da bi sagradio luksuzni kompleks na 650 hektara. Po otvaranju gostima su počele da se dešavaju čudne stvari. Luksuzno zdanje u vlasništvu sina tadašnjeg predsednika je ubrzo napušteno. Džungla je počela da guta objekat , a lokalno stanovništvo ga je izbegavalo.

Suharto je bio drugi predsednik Indonezije čiji je klan decenijama bio optuživan za korupciju i pljačku državne imovine. Za njegovu ženu Siti se pričalo da ima najveću kolekciju cipela na svetu, a njegov sin Hutumo Mandala Putra, poznatiji kao Tomi, svoj bahati život je branio i ubistvima pa je tokom devedesetih bio na robiji. I po izlasku iz zatvora bavi se politikom i predmet je brojnih korupcionaških istraga. Ipak na Bali, i u svoj grandiozni hotel se nikada nije vratio.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima