IMA HIV, ALI NE I SIDU: Korejac već 30 godina odoleva bolesti bez lekova. Ovo je njegova TAJNA!

Iako je medicina toliko napredovala da postoje kokteli lekova koji sprečavaju da se HIV razvije u sidu, po svemu sudeći, ni narodna medicina nije za bacanje

  • 0

Jedan muškarac iz Južne Koreje se pre trideset godina zarazio virusom HIV-a. Nikad nije pio nikakve savremene lekove, kojima se sprečava da virus eskalira u sidu, ali on je ipak zdrav!

NJIMA HIV NE MOŽE NIŠTA: Evo zašto neki ljudi ne mogu da dobiju SIDU!

SJAJNA VEST: Stigao je VAGINALNI PRSTEN koji štiti od SIDE (FOTO) (VIDEO)

Stvar je u tome što on od 1987. godine, kada je dobio dijagnozu, svakoga dana pije po desetak kapsula crvenog žen-šena (hangul, hong-sam) na dan, a svaka pilula sadrži 500 mg korena te biljke.

- Dokazano je da je reč o medicinski delotvornoj biljci. Ona čuva imunitet pacijenta zaraženog HIV-om, koji pritom nije primao nikakvu drugu terapiju - objavio je tim južnokorejskih naučnika sa Univerzitetskog medicinskog centra Asan u Ulsan, na čijem čelu je profesor Cho Jang-gul, piše Korea Times.

Foto-ilustracija: Foter/Daniel Y. Go Foto-ilustracija: Foter/Daniel Y. Go

Otkriće privlači pažnju jer u svetu se zna za samo nekoliko pacijenata koji su sa nekontrolisanim HIV-om preživeli više od 30 godina, a da nisu dobili AIDS.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA