≫ 

Promenila je sve svoje loše životne navike - i 2 godine kasnije izgleda neprepoznatljivo (FOTO)

Nije lako menjati negativne navike, ali jedna devojka rešila je da uradi upravo to - i doživela neverovatnu transformaciju

  • 1

Ova dvadesetogodišnja devojka odlučila je da promeni sve svoje loše navike - korak po korak i dans izgleda lepše i zdravije nego ikada pre.

Do sada se mislilo da ste SELJACI ako se izuvate ispred vrata! Od sada ćete to STALNO raditi jer može da vam SPASI ŽIVOT

Ako cedite bubuljice s nosa, možete da umrete! Ali stvarno!

Pre početka ovog neverovatnog putovanja imala je 63 kilograma, a zahvaljujući svim dobrim navikama koje je usvojila, danas je 13 kilograma lakša, hrani se zdravo, redovno vežba i broji kalorije koje unosi.

Foto: Imgur / melephants

Prva stvar koju je rešila da ispravi bila je njena ishrana i sada uglavnom jede ribu, piletine i mnogo povrća. Kako je vreme prolazilo, počela je i da ide u teretanu.

Foto: Imgur / melephants

Takođe, napravila je i brojne sitne životne promene i sada ne sedi u gradskom prevozu, pije više vode i izbegava grickalice i brzu hranu.

Foto: Imgur / melephants

"Sve ove promene nisu uticale samo na moje fizičko zdravlje, već sam primetila pozitivne promene i kada je u pitanju moje mentalno stanje. Promena loših navika definitivno je najbolja stvar koju sam u životu uradila", priča ona.

Foto: Imgur / melephants

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA