Tajno dugme na telu koje rešava probleme

Akupunkturom, ili akupresurom, može se stimulisati protok energije, ako ona ne teče pravilno i pri tom donosi nemir, pa čak i bolest.

  • 1

Jedna od najvažnijih energetskih tačaka na našem telu koja sprečava nastanak bolesti se nalazi u samom centru grudnog koša.

Pritisnite ove tačke i rešićete se bola u leđima. Evo i kako (FOTO)

CEO ORGANIZAM JE OCRTAN NA DLANU: Saznajte od čega ste bolesni i kako da se izlečite!

Ljudi na Zapadu već decenijama koriste kinesku medicinu, pre svega akupunkturu. Sada su otkrili još jednu neverovatno jednostavnu metodu, koja se bazira na akupunkturi, a može mnogo da vam pomogne da se oslobodite negativne energije, stresa i anksioznosti, koji uzrokuju mnoge bolesti.

Prema akupunkturi, či, ili životna energija,pokreće mnoge funkcije organizma. Akupunkturom, ili akupresurom, možemo da stimulišemo protok te energije, ako ne teče pravilno, odnosno, ako imamo neki zdravstveni problem.

www.pixabay.com

Svakodnevni stres dovodi do određenih blokada. Ako je stres konstatan i ne oslobađamo ga se, može doći i do ozbiljnih oboljenja organa.

Stumulacijom ove tačke na sredini grudnog koša, moguće je osloboditi se stresa.Ova tačka je poznata kao CV 17 i njeno precizno mesto na grudnom košu je četiri prsta iznad donjeg kraja grudne kosti i tačno na sredini.

To mesto se lagano masira i tada ćete osetiti gde vas nešto boli. Pri tom sedite tako da vam leđa budu prava, a ruke u položaju kao za molitvu.

Prsti su okrenuti ka gore. Približite ruke grudnom košu i pritisnite zadnjim delom palčeva tačku CV 17.

Tačka se takođe može stimulisati jagodicom srednjeg prsta, dok su domali prst i kažiprst tik iznad ili ispod nje.

Dišite duboko tokom izvođenja ovih vežbi i stres i nervoza će polako nestati.

Daljinac baner

Telegraf.rs

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA