≫ 

TRETMAN PROTIV RAKA, koji je jedan stručnjak nazvao "revolucionarnim" - upravo je odobren za korišćenje - ali po PAPRENOJ CENI

Američka administracija za hranu i lekove upravo je odobrila revolucionarnu terapiju protiv raka

  • 5

Novi tretman protiv raka nazvan CAR T-cell therapy koristi imuni sistem tela kako bi napadao ćelije raka. On uklanja ljudske ćelije, menja ih i potom vraća u telo kako bi se borile protiv raka.

U telu se svakoga dana STVARA RAK - ali organizam radi jednu neverovatnu stvar kako bi nam SPASAO ŽIVOT

Ovaj suptilan znak na noktu može da upozorava na rak kože - evo kako da ga uočite (FOTO)

"Misilm da je ovo najuzbudljivija stvar koju sam tokom svog života video", izjavio je dr Tim Krip, onkolog koji je deo tima stručnjaka koji su glasali za odobravanje novog leka. Ipak, zobg njegove cene će mnogima biti van domašaja, barem u prvo vreme.

Foto: pixabay.com

Međutim, novi tretman neće biti jeftin i koštaće neverovatnih 475.000 dolara, iako kompanija koja stoji iza njega tvrdi da bi cena mogla da bude menjana u zavisnosti od njegovog učinka, piše Business Insider.

Stručnjaci pak napominju da se pred novim tretman nalazi par izazova:

- Proizvodnja leka će biti popriličan poduhvat s obzirom na to da je personalizovan i zahteva "vađenje" ćelija neke osobe, njihovo reprogramiranje i ponovno vraćanje.

- Ispitivanje ovakvih tretmana je u prošlosti bilo smrtonosno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    31. avgust 2017 | 17:24

    Ovo su priznali, a Kubanske vakcine protiv raka ne priznaju samo zato sto su komunisti i sto su dokazano najbolji doktori na svetu. Svetska zdravstvena organizacija je najveca mafija na svetu iza koje stoji Amerika i americki lobi.

  • Mica

    31. avgust 2017 | 16:29

    Neka prevara

  • nesa

    31. avgust 2017 | 23:00

    Nije im dovoljno zarade sa hemo terpjom koja ubija ljude sad izmislili nesto drugo a rezultat -83 posto.Bolje da koristimo kubansku terapiju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA