• 2

Parovi koji žive zajedno dele jednu iznenađujuću stvar, a da toga uopšte nisu svesni

Zajednički život podrazumeva da delite sa partnerom životni prostor i sve ono što se u njemu nalazi: krevet, stolica, tanjir, wc šolja...Ali i neke krajnje neočekivane stvari

  • 2

Ali, delite i neke golim okom nevidljive stanare vašeg doma i tela - veliki broj mikroba.

Do sada se mislilo da ste SELJACI ako se izuvate ispred vrata! Od sada ćete to STALNO raditi jer može da vam SPASI ŽIVOT

5 razloga zbog kojih je seks mnogo bolji ako se NE BRIJETE TAMO DOLE

NE PALITE KLIMU TOKOM SEKSA - jer posledice mogu da budu ozbiljne

Prema podacima iz nedavnog istraživanja u kome je učestvovalo deset heteroseksualnih parova, naučnici su ukazali na to da parovi koji žive zajedno dele veliki broj istih mikroba, prenosi New York Times. Kod parova je primećeno da je procenat identičnih mikroba koje poseduju čak 86%.

Foto-ilustracija: Profimedia/Wavebreak

Delovi tela na kojima su oni najzastupljeniji su naravno stopala koja dolaze u dodir sa velikim prostorom kroz koji se krećemo. Zatim, su najviše izložene ruke jer kao i stopala dodiruju skoro sve stvari u stanu. Ono što je isto karakteristično jeste da su zahvaćeni i lice, naročito obrazi i usta, ali i noge u predelu butina.

Ovo istraživanje obuhvatilo je samo heteroseksualne partnere, ali će dalje studije pokazati kakva je situacija i sa homoseksualnim parovima. Radi se i na prevenciji prenošenja mikroba sa jedne osobe na drugu, a ostaje da vidimo koliko će biti uspešna.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Bjanka

    Tako je to u ljubavi sve se osim tuge deli

  • Zoran

    Cudno. Nikad ne bih rekao.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima