JEZIVA ISPOVEST ČOVEKA KOJI SE PROBUDIO TOKOM OPERACIJE: Čuo sam kako mi lekari testerišu grudni koš!

Ovaj čovek prošao je najgoru noćnu moru koju je moguće zamisliti

  • 3

Dolazak svesti tokom operacije nije novi pojam, a ovo je samo jedna od jezivih priča pacijenata koji su doživeli da budu apsolutno svesni na operacionom stolu dok su se borili za svoj život.

Svaki put kada se ova devojčica nasmeje - srce joj bukvalno ISKOČI IZ PLUĆA (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Video koji promoviše eutanaziju je toliko jeziv da ljudi izdrže samo 15 sekundi i odmah ga gase, a zabranjen je na Jutjubu (18+)

Sidni L. Vilijams je morao da ode na operaciju otvorenog srca koja podrazumeva rez na celom grudnom košu. Pre operacije hirurg mu je rekao da su šanse da preživi, odnosno da umre na stolu 50 posto. Dali su mu anestetik, pa je osećao kako tone u san.

Foto: Profimedia/Glow Wellness RM

Ipak, probudio ga je zvuk testere kojom je njegov grudni koš bio prerezan. Pokušavao je da lekarima kaže šta se događa, ali iz njega nije izlazio zvuk, a potom je pokušao da da bilo kakav znak telom doktorima - ali bezuspešno jer nije mogao da se pomera, govori ili vidi.

Nije čak mogao ni plakati, jer je anestetik zaustavio rad njegovih suznih žlezda. Čuo je kako lekari raspravljaju o stanju njegovog srca, odnosno o tome koliko je ono oštećeno.

Sekundama kasnije, osetio je bolne talase kako prolaze kroz njegovo srce, i šokiran je shvatio kako mu je srce upravo prestalo da kuca. Zato su mu lekari davali elektrošokove, a bol koji je osetio opisao je kao nešto najgore što je ikad iskusio.

Posle buđenja, opisao je taj događaj kao "prisustvoanje sopstvenoj sahrani".

Srećom, Vilijams je uspeo da preživi, ali posledica se ipak nije uspeo rešiti - od tada pati od užasnih noćnih mora zbog kojih škrguće zubima dok sanja, a ima i stalan strah od smrti uprkos psihoterapiji.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mujo

    20. septembar 2017 | 20:20

    Ne plasi ljude koji treva nesto da operisu.

  • Bojan.kunovac

    20. septembar 2017 | 18:05

    Slicno se i meni desilo samo u bolnici u Gradisci u R. Srpskoj

  • sara

    22. septembar 2017 | 00:54

    Moja majka se probudila tokom operacije kuka na VMA i cula je kako joj cekicem udaraju od kost i kako sastavljaju kost sa vestackim kukom a nije mogla da da znak da je budna a samo pola sata posle toga je od dobijene inekcije protiv tromboze dozivela klinicku smrt i jedva su je spasili !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA