≫ 

Postoji 5 tipova ženskih zadnjica, a ova je najzdravija

Pored oblika "obrnuto srce" postoje još i A i V oblik, kockasta i okrugla, a ovakav izgled zadnjice je najbolji za zdravlje

  • 5

Okrugla zadnjica može da vam poveća šanse kod muškaraca, ali i da doprinese vašem zdravlju. U svetu su popularnost velike zadnjice podigle zvezde poput Dženifer Lopez, Bijonse, Igi Azaele, Selme Hajek i sestre Kardašijan.

MILFI: Novi trend za kojim su poludele žene na društvenim mrežama

Kako Selma Hajek može da hoda u ovome?! Njene vršnjakinje u Srbiji nose baletanke, a ona ovo čudo (FOTO)

Džej Lo snimala spot u podzemnom prolazu, a kad je krenula da beži pokazala je detalj o kojem sada svi bruje! (FOTO)

Velika zadnjica postala je san mnogih devojaka prema kojima priroda nije bila izdašna kada je pozadina u pitanju. Žene se "ubijaju" od vežbanja u teretani, dok se neke podvrgavaju estetskim operacijama uvećanja svoje guze.

Foto: Instagram/jlo

Velika zadnjica je veoma seksi mnogim muškarcima. Međutim, šta zapravo veća zadnjica radi za vaše zdravlje? Ukoliko je prirodna, ona je uzgrađena od masnih naslaga i mišića. Nedavno istraživanje je pokazalo da žene koje imaju više masti na kukovima i butinama imaju manje šanse da obole od dijabetesa, ali i da dožive infarkt ili šlog.

Dodatne količine masti u donjem delu tela ponašaju se kao sunđer koji upija masti i ne dozvoljava im da se dokopaju unutrašnjih organa. Žene sa većom zadnjicom imaju takozvanu "kruška" građu. Za razliku od "jabuke" gde se masti skladište u centralnom delu tela, ovde nema opasnosti od gomilanja masti u predelu stomaka i struka što je jako opasno jer sadrži hemikalije koje se mogu lako naći u krvotoku.

Foto: Profimedia/Everett

Ali, situacija nije ovako pozitivna kod žena koje već imaju prekomernu težinu. Veća guza, ali i ostali delovi tela, ukazuju da je nivo masti već veliki i da može da dovede do oštećenja pluća i srca. Masne naslage na stomaku i organima u utrobi su opasne i mogu da otpuštaju štetne hemikalije koje mogu da budu fatalne po naše srce. Masne naslage na kukovima i butinama, koje se nazivaju potkožne, nisu ni približno toliko opasne po zdravlje.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xxx

    4. oktobar 2017 | 10:00

    E blago nama ako nam je dilema oko vrste zadnjice prioritet!!!!!

  • Tadija

    4. oktobar 2017 | 09:54

    Dženifer je broj 1. Bez premca!

  • Vase ime..

    9. oktobar 2017 | 22:36

    Dobra guza kod zene je najvaznija.. Moze da ima i grudu i facu ali ako nema dobre guze dzaba... Obozavam zene... Big ass..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA