Tvrdili su da su vakcine opasne, a onda su stručnjaci bolje pogledali o čemu se radi i potpuno poludeli od besa

Kolege su ih napale zbog zbog tvrdnji da su vakcine opasne

  • 7

Nedavno objavljeno istraživanje, koje je jedan sastojak u vakcinama povezala sa pojavom autizma kod miševa, povučeno je nakon što su naučnici pronašli ozbiljne neistine u njemu.

VELIKA PROMENA U VAKCINISANJU: Od 1. marta 2018. godine biće obavezna i ova vakcina!

ODBILA JE DA VAKCINIŠE sina i zbog toga ZAVRŠILA U ZATVORU

Originalno istraživanje, koje su predvodili Kristofer Šo i Lucija Tomljenović sa Univerziteta Britanske Kolumbije, tvrdilo je da aluminijum u vakcinama može da promeni imuni odgovor našeg organizma i dovede do razvoja autizma (aluminijum se koristi u pojedinim vakcinama kako bi pojačao imuni sistem ljudi).

Ova studija samo je jedna u dugom nizu publikacija istraživača koji po svaku cenu žele da pokažu toksičnost aluminijuma u vakcinama, iako postoji veliki broj radova koji pokazuju da ne postoji nikakav dokaz njegove toksičnosti.

Foto: AP/Tanjug

Ovo nije prvi put da je rad ova dva naučnika privukao oštru kritiku, zapravo, oni su redovno na udaru kolega, stručnjaka, pa čak i Svetske zdravstvene organizacije.

U 2012. godini, Svetska zdravstvena organizacija je napravila specijalan napor kako bi "prozvala" Kristofera i Luciju i nazvala njihov rad "prepunim manamam".

SZO je do detalja iznela razloge za ovakvu tvrdnju i pokazala dokaze koji su podržani od strane kliničkih ispitivanja i epidemioloških dokaza.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mare

    14. oktobar 2017 | 14:54

    Ljudi umiru od vakcina I autizma

  • Vojislav

    14. oktobar 2017 | 22:52

    Ima u vakcinama mnogo vise agenasa od aluminijuma. I mnogo jacih otrova nego sto je aluminijum. Mozda i jesu slagali ali to zaista ne znaci nista.

  • Marko

    15. oktobar 2017 | 07:45

    Samo glup covek ne vakciniše svoje dete. Ne razumem takve ljude uopšte....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA