≫ 

JEZIVI HOROSKOP: Zvezde otkrivaju najveći strah svakog znaka

Svako od nas ima neke strahove koji nas drže budne noćima

  • 6

Neki horoskopski znaci se boje promena, drugi gubitka slobode. Svaki znak ponaosob ima neki strah zbog koga ga svaki put kada ga osete podilazi jeza.

Ova 3 horoskopska znaka smatraju čudacima jer veruju u vanzemaljce i duhove

Ovo su samo neki strahovi koji se javljaju kod nekih znakova.

Ovan – Strah od zaborava

Oni su predodređeni da imaju značajnu ulogu u životu i žele da ostave trag iza sebe. Strah da će njihova dostignuća i dela jednom biti zaboravljena često im krade san.

Bik – Strah od iznenadnih promena

Foto: Pixabay

Njima je neophodna stabilnost, organizacija i sistem u njihovom životu, tako da ih velike i iznenadne promene mogu mnogo uplašiti.

Blizanci – Strah od rutine i gubitka slobode

Kao jako nezavisne ličnosti, oni su navikli da budu slobodni i u pokretu kao i da se oprobavaju u novim stvarima. Strah da će biti zarobljeni ih parališe.

Rak – Strah od odbacivanja

Osetljive duše koje će i najmanji loš komentar da prime k srcu, boje se odbacivanja I toga da se neće dopasti drugim ljudima.

Lav – Strah od zaborava i ignorisanja

Lav ne može da bude ignorisan i stavljen po strani. Boje se da će ih zaboraviti ljudi koje vole i da će zauvek nestati iz njihovih života.

Devica – Strah od neispunjenja ličnih visokih očekivanja

Foto-ilustracija: pixabay.com

Perfekcionisti po prirodi, oni često sebi zadaju neke nerealne ciljeve i onda se nerviraju jer ne mogu da ih ostvare.

Vaga – Strah od pogrešnih odluka

Logična i analitična stvorenja dobro promišljaju svoje odluke pre nego ih donesu. Takva je vaga, koju užasava strah od toga da će doneti neku pogrešnu odluku zbog koje će sve za šta se teško borila da padne u vodu.

Škorpija – Strah od izdaje

Povredu poverenja, škorpije shvataju jako ozbiljno i boje se izdaje nekoga ko im je blizak. Teško ponovo grade poverenje u nekoga.

Strelac – Strah od gubitka slobode

Oni slave svoju nezavisnost i moraju da delaju slobodno kako bi bili srećni. Njihov najveći strah je da budu zatvoreni ili zaglavljeni u način života kojim ne mogu da upravljaju

Jarac – Strah od gubitka I neostvarenih snova

Foto-ilustracija: pixabay.com

Oni često streme ka uspehu i imaju visoka očekivanja od života. Boje se da neće ostaviti nikakav uticaj na svet oko njih.

Vodolija – Strah od gubitka individualnosti

Voli da radi stvari na svoj način i boji se da će morati da pravi kompromis sa društvom i prihvati ponašanje koje joj nije prirodno kako bi se uklopila u društvu. To je smak sveta za vodoliju.

Ribe – Strah od odbačenosti i samoće

Imaju mnogo ljubavi da daju i kada se jednom obavežu u vezi onda je daju do kraja. Strahuju da neće pronaći nekoga ko će da im uzvrati istom merom. Često sumnjaju u sebe i strahuju da neće pronaći svoju srodnu dušu.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA