≫ 

NAJTAŠTIJI ČOVEK NA SVETU: Potrošio je preko 60.000 evra kako bi izgledao kao drugi muškarac,a onda se predomislio i želi svoje staro lice i telo nazad (FOTO)

Nezadovoljstvo izgledom možemo da popravimo brojnim zahvatima koji su nam danas na raspolaganju, ali čini se da je ovaj muškarac otišao predaleko

  • 4

Kada se jednom otisnete na put promene izgleda kako biste izgledali kao neko drugi, dobro razmislite kako će to uticati na vaš život jer vas povratak na staro može mnogo koštati.

Ima 46, a izgleda 20 godina mlađe - ovo je tajna njenog nestvarnog izgleda (FOTO)

Sem Barton otišao je pod nož kako bi izgledao kao “savršeni čovek”, a sada se vraća na operacioni sto kako bi ponovo izgledao kao pre, piše Daily record. On je nazvan najsujetnijim muškarcem u Britaniji nakon što je potrošio skoro 62.000 evra na plastične operacije da bi ličio na svog idola. Sada želi da bude neprepoznatljiv.

A post shared by Sam Barton (@sambarton16) on

Sem koji ima 25 godine, rekao je da se dugo borio sa telesnim promenama i trpeo bolove nakon operacija kako bi izgledao kao Džoi Eseks. Sada će opet da ide pod nož i platiće 22.500 evra da bi mu sredili nos, opadanje kose i filere za usta, obraze i vilicu kako bi ponovo izgledao kao on. Razmišlja i da se podvrgne operaciji ugradnje lažnih trbušnjaka jer je prošlu otkazao zbog terorističkih napada u Briselu prošle godine.

Foto: Profimedia/Alamy

-Nikada nisam bio zadovoljan mojim izgledom i to zbog telesne anomalije. Nadam se da ću uspeti da skinem stigmu sa sebe, jer mrzim ovo što sam postao i kako izgledam. Ja sada želim da izgledam kao ja i da se moja slika ne povezuje ni sa kim pa čak ni sa Eseksom, rekao je očajan Sem.

Dodao je da želi da mu ljudi govore da dobro izgleda i da će uz ovaj novac prevaliti samo polovinu puta ka tome. On se našao u žiži javnosti kada je rekao da je imao besplatnu operaciju nosa, a kasnije se prijavio za besplatan botoks tretman kako bi se izborio sa ansioznošću zbog novog izgleda. On je unuk Tonija Bartona, menadžera kluba Aston Vila koji je osvojio Evropski kup.

A post shared by Sam Barton (@sambarton16) on

U januaru 2015. godine spremao se da proglasi bankrot jer je nagomilao dug od 40.000 evra zbog svog načina života. U maju iste godine trebao je da uđe u kuću Velikog brata, ali su ga iz produkcije odbili jer je pretio da će “nabosti glavom” i prebiti Džodi Kaningam tokom jedne prepirke na Fejsbuku.

A post shared by Sam Barton (@sambarton16) on

U julu prošle godine policija je podnela prijavu protiv njega zbog zločina iz mržnje nakon što je na Fejsbuku ostavio komentar na sliku “Gde je Islamska država kada ti treba?”.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ika

    25. novembar 2017 | 17:28

    Dečko ima para i nezna šta ce sa njima..to je to...inače ostao bi u svojoj koži i bilo ni mu odlično..

  • Јасмина

    25. novembar 2017 | 21:58

    Веома искомплексиран дечко.Уместо да баца паре на ремонт тела,боље да поприча са психијатром.У супротном ће потпуно изгубити идентитет...

  • Tattoo designs

    25. novembar 2017 | 15:34

    Eto probao si, nije dobro I vracaj se ponovo u svoju kožu kako se neko zaleti to je strašno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA