Dobrodošlica prvoj bebi rođenoj u MediGroup bolnici u 2018. godini

MediGroup je odlučio da je daruje specijalnim paketom usluga, "Korak po korak" do polaska u školu, a koji uključuje godišnje sistematske i preventivne preglede, praćenje zdravlja, rasta i razvoja deteta

  • 1

Najveća privatna bolnica u Srbiji, MediGroup, poželela je dobrodošlicu prvoj bebi rođenoj u njenom porodilištu u 2018. godini.

MediGroup je odlučio da je daruje specijalnim paketom usluga, "Korak po korak" do polaska u školu, a koji uključuje godišnje sistematske i preventivne preglede, praćenje zdravlja, rasta i razvoja deteta.

Pregledi obuhvaćeni ovim paketom preporučeni su od strane Ministarstva zdravlja Republike Srbije i u skladu su sa dobrom medicinskom praksom, te omogućavaju bezbrižno odrastanje mališana i srećno detinjstvo.

Foto: Promo

U odgajanju i vaspitanju deteta najvažnije je imati kontinuitet i ići postepeno – korak po korak. Upravo su se time vodili pedijatri u MediGroup-i, najvećem privatnom i jedinom sveobuhvatnom sistemu za pružanje zdravstvene nege u Srbiji i regionu, pri kreiranju ovog proizvoda za najmlađe.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA