≫ 

Dobio je jezivu povredu koja mu je uništila život - samo zato što je predugo koristio telefon u WC-u

Ta pojava je poznatija kao ASCRS stanje, uglavnom pogađa odrasle, starije od 50 godina, a žene imaju 6 puta više šanse da razviju ovo stanje od muškaraca

  • 3

Ukoliko volite da provodite vreme na telefonu, dok ste u toaletu, ova priča će vas ubediti da prestanete da to radite. Jedan čovek u Kini je primljen u bolnicu nakon što mu je rektum propao dok je sedeo na WC šolji. Muškarac koji je odveden u bolnicu "The Sixth Affiliated Hospital" na Univerzitetu Sun Jat Sen u Žongšanu je doktorima rekao da je 30 minuta pokušavao da vrši veliku nuždu, sve vreme igrajući igricu na telefonu.

Ovo je najjeftinija i najprirodnija krema protiv bora sa samo 2 sastojka, a prve rezultate ćete videti već za 14 dana

Prema doktoru po imenu Su Dan, muškarac je pretrpeo propadanje rektuma od 16 centimetara, ali da je povreda posle gastrointesinalne operacije uspešno ukolnjena. Doktor je dodao je muškarac patio još od detinjstva zbog ovog stabnja, ali nikada u toj meri.

Pixabay

Prema "American Society of Colon and Rectal Surgeons", ovo retko i neprijatno stanje pogađa svaku drugu osobu na uzorku od 100.000 ljudi u Americi. Propadanje rektuma nastaje opuštanjem i oštećenjem mišića, a može biti uzrokovano povredom, hroničnim napinjanjem, infekcijama, glistama u crevima ili oštećenjem nerava.

Prve efekte ćete videti posle samo 7 dana: Napravite sopstvenu pastu za zube od sastojaka koje sigurno imate kod kuće

Rektum je zadnji deo debelog creva, ali ako postane oddvojen može se izvuči iz anusa čineći ga izvrnutim iznutra.

Ta pojava je poznatija kao ASCRS stanje i retko zahteva medicinsku intervenciju, a uglavnom pogađa odrasle, starije od 50 godina, žene imaju 6 puta više šanse da razviju ovo stanje od muškaraca.

Daljinac

(Telegraf.rs / indy100.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dača

    13. februar 2018 | 09:48

    Evo bas sedim na solji i citam ovo...😣

  • комуниста

    13. februar 2018 | 12:42

    Не само ја, ко зна колико људи, је читало стрипове у купатилу. Сада су стрипове заменили таблети и телефони. Процес исти. Уа за научнике!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA