≫ 

Pržena jaja će biti još zdravija i ukusnija ako promenite samo jednu stvar na samom startu njihovog spremanja

 ≫ 

Osim što će mirisati zanosno, imaće savršeno tečno žumance unutra

Komentari

  • VOLVO

    8. mart 2018 | 11:38

    Nema nista bez svinjske masti . Sve ostalo je zacin za salatu .

  • Sara

    7. mart 2018 | 16:02

    Svi lekari gastroenterolozi i nutricionisti podvlace da se nikako ne przi na maslinovom ulju.Maslinovo ulje je lek ako je hladnocedjeno i ako se kod pripreme ne zagrejava.To su meni bar 1000 puta podvukli crvenom.

  • miki

    7. mart 2018 | 12:41

    Podrzavam M A S T je zakon

  • Boban

    7. mart 2018 | 12:19

    Svinjska mast je zakon.

  • Boki

    7. mart 2018 | 12:09

    Nije tacno, maslinovo ulje dimi na nizoj temperaturi od suncokretovog i samim tim postaje kancerogeno zato nije pogodno za przenje. Za przenje je najbolja mast pa palmino ulje.

  • Radnik

    7. mart 2018 | 11:59

    Kakvo ulje ljudi MAST je zakon ulje ne moze da se poredi sa masti

  • Mika

    7. mart 2018 | 11:35

    Uvijek ih spremam na masti.

  • Tanja

    7. mart 2018 | 10:07

    Ja ih uvek spremam na masti i ukus ne moze da se poredi sa bilo kojim uljem

  • Koja

    7. mart 2018 | 09:03

    Domaca slanininica i najzdravija jaja.

  • Ivan

    7. mart 2018 | 08:37

    Najbolja domaca mast.

    • 7. mart 2018 | 09:28

      Gidri

      @Ivan

      Bravo za komentar. Sto posto tacno a i najzdravije. Nikakvih toksina i ko zna cega jos nema u domacoj masti.

    • 7. mart 2018 | 10:09

      Profesor

      @Ivan

      Džaba vam sve vrste ulja, bez domaće masti nema ništa zdravije ni bolje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA