Više vam neće pasti na pamet: Devojka otkriva gorku istinu iza redovnog nošenja akrilnih noktiju

Jeste da izgledaju prelepo dok su sveži, ali posledice koje ostavljaju mogu biti katastrofalne

  • 1

Ako grickate nokte kada ste nervozni ili kada vam je dosadno, onda vam akrilni nokti mogu biti spas. Ali, ako preterate sa tim može vam se desiti nešto jako loše. Iako izgledaju primamljivo, mogu vam ostaviti posledice na koje niste ni pomišljali.

Jednostavan trik zbog kog je Viktorija Bekam ikona stila i uvek izgleda savršeno

Blogerka Amelia Perin otkriva gorku istinu koja se nalazi iza redovnog nanošenja akrila na nokte. Ona je na svom Tviteru objavila fotografiju kako izgledaju nokti nakon uklanjanja akrilnog sloja sa njih. Slomljeni, iskrzani, sa delovima na kojima ni nema čvrstog sloja.

Napravite originalni oreo keks kod kuće: Najjednostavniji recept za omiljeni američki slatkiš

Može se desiti i da počnu da krvare ako ih malo jače pritisnete. Ukoliko ste ikada sami skidali akrilne nokte, onda znate koliko je bolno ono što ostaje ispod. Ukoliko niste, onda će vam ova fotografija reći sve.

Ovo inače nije prvi put da se ovakve fotografije pojavljuju i jako je važno znati da je oporavak noktiju nakon ovakvog stanja jako dug i da ni malo nije prijatan.

Daljinac

(Telegraf.rs / D.V)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Noktarica

    10. april 2018 | 01:58

    Postoje pravila kako se odrzavaju nokti koji su gelirani ili imaju akril. Pozdrazumeva se da skidanje materijala radi STRUCNA OSOBA. U ovom slucaju svako moze da vidi sa je nokte iskidala SAMA skidajuci( tragovi listanja i cepanje nokta).

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA