Sve više žena ide na operaciju zbog bradavica da bi ih imale kao njih dve

Danas je moguće plastičnim operacijama promeniti bilo koji deo tela

  • 0

Zahvaljujući trendovima koje diktiraju poznate dame, sve više žena obraća se plastičnim hirurzima sa zahtevima za ulepšavanje, a najnoviji trend je operacija bradavica.

Ovo ulje uklanja bore, strije i akne kao od šale, a košta manje od 200 dinara

Jedan hirurg iz Njujorka rekao je da beleži veliki porast pacijentkinja koje traže filere bradavica kako bi postigle efekat koji imaju bradavice poznatih dama poput Kendal Džener.

Foto: Profimedia/Alamy/Žene koje su nesigurne često se podvrgavaju plastičnim operacijama kako bi popravile svoje samopouzdanje.

- Ljudi gledaju svaki detalj. Sada nije dovoljno samo uraditi izjednačenje dojki i rinoplastiku. Žene žele da doteraju svaki detalj, a sada je to i moguće, rekao je doktor Norman.

Kao inspiracija pacijentkinjama služe poznate dame koje pokazuju svoje bradavice kroz providne topove. One traže krupnije bradavice koje će biti lako uočljive ispod bikinija ili majica i haljina koje se nose bez brusa.

Foto: Pixabay.com/Bradavice koje se naziru ispod odeće koju nosimo bez brusa su užasno seksi.

Operacija podrazumeva hijaluronske filere koji se ubrizgavaju injekcijom u bradavicu. To dodaje volumen bradavici i omogućava da se one naziru ispod tkanine, piše thesun.co.uk. Ženema je izuzetno seksi kada kod poznatih dama vide siluete i ocrtavanje bradavica iako se one ne vide jasno ispod tkanine. Zbog toga što im je to kul i ženstveno sve više se odlučuju na ovakvu intervenciju.

Daljinac

(Telegraf.rs/M.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA