≫ 

"RASOL LEČI HOMOSEKSUALNOST": Zbog ove tvrdnje jedna žena bi mogla da upadne u veliku nevolju

  • 2

Žena iz Ohaja tvrdi da fermentisani sok od kupusa može da "izleči" ili "obrne" homoseksualnost, a zbog te tvrdnje našla se pod lupom kancelarije državnog tužioca.

Ima li razlike između hrvatske i srpske sarme? Ovaj recept kaže da ima i da je tajna u jednom sastojku!

Džulijan Eperli (44) takođe tvrdi da ovaj ukusan napitak može da zaustavi proces starenja, autizam i Daunov sindrom, dovede do ponovnog rasta udova i organa, i na samom kraju dodaje "da je LGBT životni stil moguća mutacija reproduktivnog sistema koja šalje pomešane signale mozgu".

Ona tvrdi da je u centru ove "bolesti" parazit u stomaku pod imenom kandida i zato preporučuje sok od kupusa kao rešenje.

Foto: Pixaby

Recept za njen sok uključuje so, vodu, kelj ili kuppus koji je fermentisan danima na sobnoj temperaturi.

Dnevno treba piti 3.7 litara ovog soka kako bi nas oslobodio gljivica koje telo izbacuje putem dijareje - koju ona naziva "vodopadima".

Međutim, Eperli nema nikakvo medicinsko znanje niti praksu, ali ima sve veći broj pratilaca na društvenim mrežama.

Foto: Pixabay.com

Nakon velikog broja žalbi na njene tvrdnje, kancelarija državnog tužioca prosledila je ove žalbe Državnom medicinskom odboru Ohaja, a nakon dodatnih žalbi i sama je preduzela određene mere i od Eperlijeve zatražila sve dokaze o tačnosti njenih tvrdnji.

Stručnjaci tvrde da njena teorija nema nikakvu potporu u medicinskoj nauci i da je njeno piće potencijalno opasno za osobe koje pate od određenih zdravstvenih problema.

VIDEO: Sva pozitivna dejstva smeha

 

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ečeverija,brat od strica MOMOV!

    3. maj 2018 | 19:42

    Liječi i pijanstvo dan posle ali moraš biti blizu WC-a:)

  • Dovla

    4. maj 2018 | 00:18

    Kupus pored vitamina C bogat je i drugim sastojcima, od kojih po predanju puni snagu muskarcima, drugim recima kao i cink pojacava i povecava testosteron, tako da je donekle u pravu sto se toga tice...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA