≫ 

Poznati glumac je stalno bio neispavan, a krivac je problem koji ima veliki broj parova

Spavanje u istom krevetu mnogim parovima je prava avantura

  • 2

Jedan od četiri parova koji su u braku spavaju u odvojenim krevetima kako bi se bolje odmorili, a to je potvrdio i poznati glumac Rob Lou.

"Isprobala sam ljubavni feng šui i dobila ono što sam najviše želela, a nisam ni znala da će mi to napraviti pakao od života"

U intervjuu u šou programu poznate Elen DeDženeris ovaj 54-išnji glumac izjavio je da se najbolje naspava kada je na putu i ne spava sa suprugom Šeril koja igra igrice na svom iPad-u do ranih jutarnjih sati.

Foto: Profimedia/AKM images/Glumac voli svoju suprugu, ali priznaje da bolje spava kad nije pored nje.

- Spavam bolje kada sam na putu jer nisam sa mojom ženom. Istina je, ljudi, ja je toliko volim da mogu da vam otkrijem istinu, rekao je Rob.

Njegove reči je potvrdio i Nacionalni izveštaj fondacije za spavanje koji je pokazao da se na milion Amerikanaca oseća isto. Razlozi za spavanje u odvojenim krevetima su brojni od otkrivanja tokom noći, prevrtanja, šutiranja, hrkanja i temperature sobe koja ne odgovara svima podjednako. Dok se parovi trude da se prilagode ipak ostaje da je jedan od partnera ranoranilac, a drugi noćna ptica.

Univerzitet u Pitsburgu došao je do saznanja da spavanje u istom krevetu ima mnogo koristi jer smanjuje nivo hormona stresa kortizola jer povećava osećaj sigurnosti i stabilnosti. Duži period povišenog nivoa hormona kortizola povezani su sa povećanjem citokina, proteina povezanih sa zapaljenjem koje može da dovede do bolesti srca, depresije i autoimunih poremećaja.

Foto: Promo/Parovi se često odlučuju da spavaju u odvojenim krevetima jer ne žele da smetaju jedno drugom.

Spavanje u istom krevetu ima veliki uticaj na zaštitu i jačanje organizma jer smanjuje nivo ovih proteina.

Elen je upitala glumca da li su mu noći koje provodi bez svoje žene teške, a on je dao odgovor koji niko nije očekivao.

- Reč je o tome da je ona opsednuta igricom Family Feud koju igra do 5 ili 6 sati ujutru na iPad-u i budi me. Probudi me sa molbom da joj kažem 5 vrsta hrane koje su mi odvratne, a ja samo želim da spavam. Tako da volim to što mogu da spavam dok sam na putovanju, objasnio je on.

VIDEO: Da li biste danas prepoznali omiljene filmske parove

(Telegraf.rs/dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • plavi safir

    10. maj 2018 | 14:50

    Nikakve veze to nema sa ljubavlju. Ne samo da treba ljudi da spavaju u odvojenim krevetima već i u odvojenim sobama. Ja da imam mogućnost ja bih tako.

  • JaMalaGarava🙄

    21. maj 2018 | 09:34

    Ja se ne odvajam od muza..vec kad sam.radjala decu pa odem u drugoj sobi,da bi se on naspavao🙂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA