≫ 

Evo šta vam je sve potrebno kako biste spremili zdrav obrok i koje posuđe morate da izbegavate

 ≫ 

Spremanje zdrave hrane kod kuće nije lako ako ste navikli da jedete u restoranu

Komentari

  • Vanja

    9. jun 2018 | 10:40

    Slazem se sa svim sto ste napisali, osim sa preporukom o zasladjivanjem fruktozom. Sto se stevije tice trebalo bi obratiti paznju koliki je procenat stevije u zasladjivacu.

    • 9. jun 2018 | 12:32

      Mlj1228

      @Vanja

      Hteo sam samo reci neku rec o «steviji» . Stevia je biljka jako slatkog ukusa , dvesto do tristo puta sladja od belog secera , koji je potpuno nezdrav. Ali , ta biljka se najvise uvozi iz Kine , jer je oni uzgajaju u velikim kolicinama . Prirodno je vrlo zdrava biljka , jer nema kalorije ili nekih drugih toksina , ali kinezi je uzgajaju sa velikom kolicinom pesticida koji su vrlo stetni po nase zdravlje , pa je zato oni uopste ne koriste , vec je uzgajaju samo za izvoz. Tu bi nasi tehnolozi za zdravu hranu, trebali posvetiti mnogo vise paznje.

    • 5. februar 2019 | 20:58

      Dejanm

      @Vanja

      Ima li ko iskustvo sa posudjem Sole? I gde se moze kupiti? Vidim da se dosta prica o tom posudju, uglavnom pozitivni kometari. Ide Dan zauljbljenih, pa da obradujem lepsu stranu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA