≫ 

Otišla sam na čas gole joge i ništa nije moglo da me pripremi za sve što se desilo

Učenici su bili jako uzbuđeni zbog novog pristupa jogi, a može se vežbati solo ili u parovima

  • 1

Kada je "Gola joga" lansirala prve gimnastičke časove joge, stvorila je puno priče među njenim ljubiteljima, kako su se i sami složili, učenici su bili jako uzbuđeni zbog ovakvog, novog pristupa jogi. Ona je jako zanimljiva i za parove, ali možete ići i solo u odgovarajuću grupu.

Šta je to intuitivna ishrana i zašto je bolja od bilo koje druge dijete?

Jedna devojka po imenu Alden je bila jako radoznala o ovom tipu joge, pa je odlučila da ode sa dečkom, a ovo su njihova iskustva:

- Bila sam jako radoznala. Samo sam jednom bila gola u javnosti i to na nudističkoj plaži na kojoj sam se odlično provela. Zato sam zamolila dečka da krene sa mnom u studio i on se sa entuzijazmom složio. Nakon što sam isprobala klasu samo za žene, otišli smo i na čas za parove. - kaže Alden.

Studio u koji su otišli se nalazio u blizini njihove kuće. U njemu su mogli da se skinu iza zida koji je namenjen za skidanje i mogli su da se umotaju u male peškire. Te peškire su morali da skinu kada je počeo čas joge.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

- Pokušala sam da se opustim i da skinem peškir, ali nisam mogla. Mom dečku je bilo lakše i on se skinuo čim je prišao prostirci na kojoj je trebalo da vežba. - kaže Alden.

Suvlasnik studija Monika Verner ih je uputila u studio koji je bio ispunjen prirodnim svetlom. Ona je uklonila i peškir sa ove devojke, okrenula glavu i rekla joj da sedne na prostirku. Zatim joj je rekla da zatvori oči i mirno sedi dok se njen dečko ne smesti u odgovarajuću pozu.

- Kad smo započeli čas, shvatila sam da su dva čoveka iza mene. Pitala sam se da li bulje u mene ili su im misli zaokupljene jogom. Mogla sam da im vidim intimne delove, tako da su i oni mogli da vide sve na meni. Na kraju sam morala da se opustim. - kaže Alden.

Monika je bila opuštena i vodila nas je kroz vežbanje, tako da sam ubrzo zaboravila na golu gomilu oko mene. Ona nije pravila nikakve komentare zbog toga što nismo obučeni. Radili smo uobičajene poze, a ona je uz dozvolu učesnika pravila dodatna podešavanja naših tela, kako bi poza bila dobra. - kaže ova devojka.

- Moje grudi mi nisu predstavljale nikakvu prepreku, ali mi je nedostajao donji veš. Bilo je to pitanje fizičkog komfora, a ne osećaj srama, Verner i studijska atmosfera su stvorili prijatno okruženje i sa časa joge sam otišla sa osećajem da sam opaki hipik. - kaže Alden.

Foto-ilustracija: Profimedia/CandyBox

VIDEO: Ona je seksi, razgibana je do bola a tek šta radi nogama

(Telegraf.rs / Izvor: wellandgood.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA