≫ 

Ako imate ove kondome, odmah ih bacite: Povlače se iz prodaje jer pucaju češće od ostalih

Veoma je važno paziti na kvalitet kontraceptivnih sredstava koja se nalaze na tržištu

  • 14

Hrvatska Agencija za lekove i medicinske proizvode saopštila je da je od fabrike Reckitt Benckiser Healthcare dobila obaveštenje o povlačenju serije kondoma Durex Real Feel s rokom važenja do januara 2021. godine zbog povećane mogućnosti pucanja.

Evo koliko se seks bez kondoma razlikuje od onog sa kondomom

Odluka o povlačenju kondoma dolazi pošto je proizvođač testiranjem kod navedene serije utvrdio da je pri kraju isteka roka upotrebe mogućnost pucanja proizvoda veća u odnosu na standarde kvaliteta za prezervative od sintetičkih materijala.

Foto: Flickr/Wikimedia Commons

Korisnicima koji imaju proizvod Durex Real Feel kondomi serije 1000427067 savetuje se da radi povraćaja novca proizvod vrate na prodajno mesto na kojem je kupljen, stoji u saopštenju.

Veleprodajna i maloprodajna mesta koja na zalihama imaju navedenu seriju proizvoda upućuju se da radi povraćaja novca kontaktiraju nadležne koji su zaduženi za distribuciju i svoje dobavljače. Dobra vest je da još uvek nijedna žalba nije podneta zbog nekog događaja vezanog za medicinski proizvod Durex Real Feel kondomi.

VIDEO: Devojka u ogromnom penisu, nemoguće?

(Telegraf.rs/dnevnik.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA