Ana radi kao gola čistačica, zarađuje 6.000 dinara za sat i sada otkriva šta joj sve se tačno dešava na poslu

Ponekad vam se neka šašava ideja koju dobijete ne biste li zaradili novac u stvari pokaže kao najpametniji potez

  • 1

Ana (24) je počela da radi posao čistačice pre tri meseca i to je značajno promenilo njen život, a ono po čemu se njen posao razlikuje od posla neke druge čistačice jeste u tome što ona svoj posao obavlja gola.

TOPLES ČISTAČICA: Zarađuje 150 evra na sat i ima klijente čudake koji napadaju njenu suknjicu (VIDEO)

Ona je deo “Naturist Cleaners” koji obezbeđuje profesionalne čistače i čistačice koji posećuju domove i kancelarije klijenata i obavljaju kućne poslove potpuno goli. Ana zarađuje 50 evra za sat vremena čišćenja. Kompaniju je osnovala Laura Smit 2017. godine zbog povećane potražnje klijenata za golim čistačicama.

Foto: Facebook/Naturist Cleaners

Uprkos tome što nikada nije posetila neko nudističko dešavanje ili mesto, Ana se oseća veoma prijatno kada je bez odeće i često je gola pred bliskim prijateljima, pa je odlučila da se prijavi za posao.

- Bila sam nova u nudizmu. Nikada pre to nisam radila, niti sam bila na nudističkoj plaži i slično. Radila sam to samo u privatnosti, ali nisam bila nervozna jer mi je savršeno prijatno da budem gola. Bilo mi je veoma ugodno prvi put jer sam se osećala oslobođeno. Ne znam zašto mi se to zaista dopada, samo se tako osećam prijatnije, izjavila je Ana.

Ono što ju je najviše plašilo jeste to što nije znala ko će joj otvoriti vrata svog doma i da li će biti bezbedna. Bilo je zaista prijatno iskustvo, a klijent je bio veoma ljubazan i raspoložen za razgovor. Ana ima tri do pet poslova nedeljno, zarađuje 50 evra po satu ako čisti gola, a 25 evra ako je obučena dok čisti.

Foto: Facebook/Naturist Cleaners

- Svi klijenti koje sam imala su singl muškarci. Bili su različitih godina, od kasnih dvadesetih do pedesetih. Obično su veoma profesionalni, rekla je.

Jedan od glavnih zadataka “Nudista čistača” je da promovišu nudizam kao nešto sasvim normalno. Naglašavaju da njihov servis nije i ne bi trebao da se tretira kao seks servis.

- Ja nosim običnu odeću kao što su pantalone i majica. Uvek pitam klijenta da mi potvrdi da niko drugi nije u kući i da su oni sami u domu. Takođe, moraju da mi potvrde da ne snimaju, da mi daju novac unapred i kažu šta treba da počistim. Tek onda se skidam. Većinu vremena ja brišem prašinu jer kuće nisu mnogo prljave. Obično su skoro čiste samo in treba malo sređivanje. Nikad nisu tražili od mene da radim nešto čudno, već većinu vremena pričaju sa mnom, dodala je.

Foto: Facebook/Naturist Cleaners

Njeni prijatelji znaju čime se bavi, ali njena porodica ne zna. Kompanija je u stalnom kontaktu sa njom dok radi, zbog čega se oseća veoma zaštićeno. Preporučuje svima ovaj posao jer je veoma prijatan i oslobađajući. Klijenti koji su koristili usluge su takođe oduševljeni ovim iskustvom i opisuju ga kao prijatno i profesionalno.

Pravila kompanije su stroga. Ona zahtevaju da klijent bude sam u domu, da nikako ne pokušava da dodiruje čistačicu, a ukoliko se klijent uzbudi u prisustvu gole čistačice one su obučene kako da reaguju i smire klijenta. Zabranjeno je kontaktirati čistačicu mimo kompanije, a slikanje i snimanje čistačice bilo da je ona gola ili obučena dok radi je strogo zabranjeno.

(Telegraf.rs/mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA