9 proizvoda koje ne smete ni da liznete posle isteka roka trajanja

Iako je poznato da neku hranu možete da jedete roka označenog na ambalaži, ovo su namirnice za koje to ni slučajno ne važi

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Mlj1228
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Mlj1228

    03. januar 2019 | 12:58

    Ostrige ne jedem, a ostali morski plodovi su prava poslastica. Hteo sam samo reci, da sve ovo gore navedeno jedem godinama, pogotovu francuske sireve, koji su najpoznatiji u svetu, i do sada nikada nisam imao problema sa crevima, i ako sam jeo i buđave stare sireve. U francuskoj postoje nekoliko desetina proizvođača koji proizvode namerno ubuđane sireve, od kojih je najpoznatiji rokfor (roquefort) ovciji sir. Međutim, poznajem ljude koji su alergični na sve i svašta. Na primer, jedan prijatelj moje dece, ne sme jesti ni jedno zeleno povrće, pa čak ni zelenu salatu. Zatim, jedan od moja dva sina, ne sme jesti kikiriki, i da ne nabrajam dalje. Razne alergije mogu biti vrlo opasne po zivot, kako od ujeda insekata, tako i od velikog broja voća i povrća. Nisam ni doktor ni nutricionista, ali pišem sve ovo iz iskustva. Svim čitaocima, SREĆNA NOVA GODINA!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA