≫ 

Revolucionarni kondomi koji menjaju boju: Njihova namena nije samo estetska već vam može spasiti život

Nikog od nas ne bi bilo da nije seksa

  • 3

Seks je jako prijatna i predivna aktivnost koja pomaže ljudima da ojačaju svoje veze i nema ničeg pogrešnog u tome, ako na umu imate i kontracepciju.

Seks može da dovede do pojave nekih bolesti, pa je veoma važno da mislite na zaštitu. Najbezbedniji način zaštite je kondom, koji se ujedno i najčešće koristi. Kondomi su jeftini, pružaju zaštitu od polno prenosivih bolesti i infekcija, a sprečavaju trudnoću u 98 odsto slučajeva.

Kondom će u opasnim situacijama promeniti boju. Foto: Pixabay.com

Kako god, kondomi nisu savršeni. Iako su veoma efikasni ipak postoji mogućnost da se partneri zaraze nekom bolesti. Mnogi ljudi, nažalost, lažu partnere kada je reč o polno prenosivim bolestima i infekcijama, pa znači da možete da se zarazite čak i ako imate partnerovu reč da je zdrav.

Ipak, postoji jedna nova vrsta kondoma koja može da otkrije da li ste sa partnerom koji je zaražen. Kondom koji detektuje bolest kod partnera otkrila su trojica tinejdžera sa Akademije Isak Njutn u Engleskoj.

Prema pisanju Washington Post-a, kondom bi trebalo da radi tako ima antitela na sebi koji će reagovati na antigene polnoprenosivih bolesti. To dovodi do promene boje kondoma u zavisnosti od bolesti. Na primer, hlamidija može da učini da kondom pozeleni, herpes da požuti, a sifilis da poplavi.

Obavezno koristite zaštitu prilikom seksa. Foto: pixabay.com

Dečacima je bilo samo 13 i 14 godina kada su došli na ovu ideju, a dobili su prvu nagradu na Tinejdžerskom naučnom takmičenju 2015. godine. Navodno, njima su se za ideju već obratili neki proizvođači kondoma. Ovo bi bilo izuzetno revolucionarno u modernom svetu jer bi omogućilo da se o bolestima sazna ranije i da se na vreme leče.

VIDEO: Devojka u ogromnom penisu, nemoguće?

(Telegraf.rs/fempositive.co)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko cg primorje

    2. mart 2019 | 15:25

    Stavis provjeris i ako je ok maknes😂

  • FANTOM

    2. mart 2019 | 18:38

    A ako se busne i poplavi ti odmah pocrnis ! Seci za gulas dok nije se usmrdio!

  • Boki

    2. mart 2019 | 15:35

    Propast nacije zbog ovoga pada natalitet treba ih sve izbusene prodavati u srbiji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA