≫ 

Operacija uvećanja penisa može da krene po zlu: Zahvat može da vas košta života ako se ovo desi

Estetske operacije nose određeni rizik i neke od njih mogu da budu fatalne

  • 19

Milijarder i trgovac dijamantima Eud Ari Laniado umro je od infarkta koji ga je pogodio dok je bio naoperacionom stolu, tokom operacije uvećanja penisa.

Kada je stigao u prestižnu kliniku nije ni slutio da će ga operacija uvećanja penisa koštati života. 65 godina stari bogataš preminuo je nakon što je u sred operacije doživeo infarkt. Njegova priča je tragična, ali to ne znači da je ova operacija opasna.

Kohlearni implant

- Njegova smrt nema nikakve veze sa zahvatom. Ovo je bila smrt zbog anestezije, rekao je plastični hirurg Norman Rov koji nije bio angažovan na ovom zahvatu.

Operacija povećanja penisa izvodi se tako što se hiruški seku ligamenti u korenu penisa ili injekcije filera. U Americi je dozvoljena upotreba samo jednog silikona i to Penuma. Injekcija na klinici na kojoj ovaj hirurg radi košta od 250 do 750 dolara.

Postoje tri objašnjenja zbog čega je operacija milijardera pošla po zlu, a sva su povezana sa anestezijom.

Prvo, klinika u Parizu obezbedila mu je opštu anesteziju koja je možda dovela do komplikacija sa srcem koje su i ranije bile prisutne. Kada dođe do trenutka kada se pacijent sa takvim problemim, a stavi u anesteziju onda ti problemi mogu da eskaliraju i da vas ubiju.

Druga verzija događaja je da je osoblje dalo pogrešnu dozu anestezije. Ona se daje obično ispod kože i u salo, ali ukoliko je data u krvni sud, onda nije ni čudo što je nastupila smrt.

Foto-ilustracija: Profimedia

Treća opcija, za koju on veruje i da je najtačnija, jeste slučajno predoziranje anestezijom. On se osvrnuo na to da to može da bude slučaj kao i sa Majklom Džeksonom.

Iako postoji mogućnost da je deo filera završio u krvnom sudu, Rov kaže da je to malo verovatno da se desilo. Nema mnogo studija o bezbednosti filera koji se ubrizgavaju u penis, ali ona koja su rađena pokazala su odlične rezultate. Istraživanje koje je obavljeno 2003. godine pokazalo je da je 187 muškaraca prošlo sasvim u redu operaciju uvećanja penisa.

Agencija za hranu i lekove potvrdila je da filere ne odobrava za upotrebu bilo gde osim na licu.

Povećanje penisa je medicinska procedura koja zahteva lekara sa velikim iskustvom i ugledom, ali i anesteziologa koji dobro radi posao. Rov je istakao da on uvek sarađuje sa velikim profesionalcima kada stavlja pacijenta u anesteziju.

VIDEO: Devojka u ogromnom penisu, nemoguće?

(Telegraf.rs/thedailybeast.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pedja

    9. mart 2019 | 20:06

    Jao,pa Vi sto se hvalite sa velicinom svog "ponosa#,nemate ni 10cm u gacama.

  • Krlja

    9. mart 2019 | 19:28

    Ali se zato na mojih 16cm ni jedna nije zalila 😉

  • Zec

    9. mart 2019 | 21:30

    Na mojih 7,4 cm za sada nije bilo reklamacije.Uvek prvo spustim novcanik u blizini koji ne moze da se zatvori😃

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA