Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Mlj1228

    24. april 2019 | 12:48

    Možemo jesti šta hoćemo, ali razni zdravstveni I familijarni stresovi, ne doprinose smanjenju visokog pritiska, pogotovu oni koji ne odustaju od roštilja, već svakodnevna kontrola sa odgovarajućim lekovima. Možemo privremeno smanjiti krvni pritisak, ali ne i definitivno, sa određenom dijetom, jer niko ne može non-stop jesti samo voće, i gde će ga naći u toku cele godine. Zatim, sužene ili zapušene arterije, ni lekovi ne mogu popraviti, već samo hirurška intervencije, i to ako se na vreme otkrije, i ako dođete do dobrog kardiologa, a za to vreme??...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA