• 48

Život posle smrti: Šokantna tvrdnja žene koja je doživela kliničku smrt i videla Isusa i anđele

Onesvestila se i opisala svoj susret sa "životom posle smrti"...

  • 48

Žena koja je na kratko umrla posle duge bolesti vratila se u život sa tvrdnjom da je videla Isusa i postala vernica.

U pitanju je žena koja nikada nije bila vernik sve dok, kako kaže, nije doživela prosvetljenje i tokom kliničke smrti ugledala Isusa. Nakon što se borila sa rakom grla, Vivijan je doživela komplikacije tokom kojih je njeno srce prestalo da radi. Kaže da je u tom trenutku ušla u tunel na čijem se kraju nalazio Isus.

- Sve čega se sećam je da sam se nalazila u veoma dugačkom, mračnom tunelu i da sam se jako brzo kretala ka svetlu koje je emitovalo osećaj ljubavi, ispričala je i nastavila - Čula sam prelepi povetarac i anđele kako pevaju. Svetlo je bio Isus Hrist i toga sam sve vreme bila svesna. Doživela sam i premotavanje čitavog života u glavi i to onih trenutaka neograničene ljubavi i davanja.

Anđeo, anđeli

Foto: Pixabay

Taman kada je krenula ka svetlu osetila je da je neko konopcem povlači nazad.

- Zatvorila sam oči i čula ženu kako zove moje ime. Bila je to sestra, a ja sam ležala na podu.

Neki naučnici pak, tvrde da su ovakve vizije normalan fenomen i nisu neophodno znak života posle smrti.

Dr Sam Parinija sa Medicinskog univerziteta u Njujorku kaže da ovo nije prvi put da ljudi opisuju tunel i toplu svetlost punu ljubavi na kraju njega.

- Opisivali su i kako je izgledao susret sa pokojnim rođacima koji su došli da ih dočekaju. Često kažu da nisu ni hteli da se vrate nazad i da im je bilo jako udobno. Kao magnet koji ih privlači, rekao je.

Međutim, i za ovo postoji naučno objašnjenje kao i da ništa od ovoga nije znak života posle smrti već jednostavno odbrambeni mehanizam u kojem mozak skenira i procesuira sve informacije koje je za života skladištio.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Da

    Ma kakav isus.. to je ona umislila sebi..

  • Sudija Dred

    Ovakvi tekstovi su uvek povod da verski fanatici po ko zna koji put sebi i drugima potvrdjuju da su u pravu. Postujem sve koji veruju u boga ali, mnogo ste naporni a vecina ste bas velike kukavice. Inace, da nam nije dato da vidimo sta je smrt je jedino istinit zakljucak.

  • Mako

    Za sada jedino sa smrću čovek nema iskustvo i verujem da tako mora biti.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima