≫ 

"U kafićima stavljaju stolice sa naslonima za ruke da im sede samo zgodne ribe, a mi lepe i pametne nemamo pravo da tu pijemo kafu": Srpska pevačica skrenula pažnju na diskriminaciju gojaznih ljudi

"Postoji najstrašnija diskriminacija debelih ljudi"

  • 16

Pevačica Bojana Stamenov, koja je predstavljala Srbiju na Pesmi Evrovizije 2015. godine oglasila se na društvenim mrežama gde je podelila svoje probleme koji je muče zbog viška kilograma.

Bojana se požalila na strašnu diskriminaciju gojaznih ljudi.

- U kafićima stavljaju stolice sa naslonima za ruke, šta hoće, da im sede samo zgodne ribe, a mi lepe i pametne nemamo pravo da tu pijemo kafu? U avionima prave uska sedišta, niti može da sedne dugačak, niti debeo čovek, rekla je Bojana.

Bojana Stamenov, Revija Bate Spasojevića Foto: Nikola Tomić

A višak kilograma ne olakšala ni izbog garderobe.

- Debele žene imaju problem da kupe i najobičniji brushalter, verovali ili ne. Ako si debeo, nema oblačenja po poslednjoj modi jer sve što je za punije dame stiže iz Turske, pa izgledaš kao neudata baba-tetka koju žali čitava familija. Ne mogu da nađem ni adekvatne cipele na štiklu koje bih volela da nosim. Za nas cipele moraju da budu kvalitetnije, ojačane, a ja hoću da budu i stilski nafurane, istakla je pevačica.

Bojana se potom oglasila putem Instagram Story-ja gde je rekla da je uklonila post zbog novinskih natpisa ali je, kako kaže, uspela "da privuče pažnju" medija i tako najavi predstojeći koncert u Beogradu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oce to tako

    23. maj 2019 | 15:18

    Ja sam gojazan(opet ne drasticno,2xl-3xl po usa standardu) ali ovo su sami izgovori.Znaci dijeta,znaci trening,znaci normalno oblacenje,zivot i sve ostalo.Lenjost je najgora bolest.

  • .

    23. maj 2019 | 15:16

    Najlakse je naci opravdanje za sve. Mlada si zeno,da hoces mogla bi da smrsas!

  • N

    23. maj 2019 | 15:59

    Pa neka ti to sve bude motivacija da smrsas i naznaka da biti toliki nije normalno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA