≫ 

Kardi B objavila novu golu fotografiju na Instagramu i poslala svim hejterima važnu poruku nakon nove plastične operacije (FOTO)

Poznata pevačica ima čudnu naviku da šokira javnost svojim fotografijama i izjavama

  • 1

Pevačica Kardi B našla se na meti napada negativnih komentara nakon što je otkazala par nastupa kako bi se oporavila od plastične operacije.

Iznela je svoje mišljenje o komentarima koji su stigli do nje i jasno svima stavila do znanja da joj nije nimalo stalo do mišljenja drugih o njenom telu.

Kardi je objavila video na svom Instagramu koj ije podelila na YouTube-u.

- Ljudi recite mi slobodno da sam lenja i da treba da vežbam. Ja radim sve što poželim sa mojim telom. Ja nemam vremena u toku dana kao vi. Moj posao zahteva da ja budem dostupna 24/7. Tako da ja nemam vremena da vežbam i postoje neke stvari z akoje znam da ma koliko vežbala neće se popraviti, rekla je ona.

Kardi Bi Foto: AP/Tanjug

- Kao moje grudi na primer. Ma koliko vežbala one se neće podići same od sebe. Tako da sam morala da odem na je*enu operaciju, dodala je ona.

Doktor joj je rekao da mora da napravi pauzu i odmori od operacije grudi kojoj se podvrgla jer unutrašnji šavovi od povećanja grudi još uvek nisu zacelili.

- Doktor mi je rekao da ne smem da radim toliko nastupa jer se nisam u potpunosti oporavila. Moram da se oporavim. Moje telo otiče kada sednem u avion toliko da ja prosto odlepim svaki put i izbezumim se, rekla je ona.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Објава коју дели Cardi B (@cardibwrld) дана

Rekla je fanovima da joj je žao zbog otkazivanja nastupa i da je zdravlje zaista blago i da se mora za to boriti.

- Mrzim da otkazujem nastupe jer ja volim novac. Ja sam zavisnik od novca i mnogo me plaćaju za ove nastupe. Ja gubim milione dolara otkazivanjem nastupa, rekla je Kardi.

Nedavno je odbila da otkaže nastup u Memfisu uprkos tome što je rizikovala da skakanjem po bini upropasti rezultate liposukcije na koju j išla pre toga. Objavila je na svom profilu fotografije na kojima je potpuno gola sa par strelica.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Објава коју дели MOSTHATEDCARDI (@iamcardib) дана

Možemo joj poručiti samo da bude svoja koliko god to može i da drži do sebe. A naravno, zdravlje ne sme nikako da trpi jer biće para.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ma

    1. jun 2019 | 16:29

    Kako si odvratna i antipaticna... pa jel moguce???? Cak si gora od JK... jel i to moguce?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA